Η Turkish Airlines αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ανάπτυξης της Ελλάδας σε έναν τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Turkish Airlines μετέφερε στην Αθήνα, μέσω της Istanbul, 22 κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού από τις βασικές Ασιατικές αγορές, όπως η Κίνα, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, και η Ιαπωνία αλλά και απο την Αμερική για ένα επίσημο 4 – ήμερο fam trip, υπό τη διοργάνωση του Argo Travel Group.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες παρακολούθησαν αρχικά το 6ο Business Travel Professional Forum το οποίο διοργάνωσε η SWOT και αργότερα είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια πρωτότυπη εμπειρία στους δημοφιλείς Ελληνικούς προορισμούς όπως την Αθήνα, τη Σαντορίνη και το Ναύπλιο.

Ο Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα, Κύριος Alp Yavuzeser, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σαντορίνης, Κύριο Νικόλαο Ζόρζο και συμφώνησαν να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς μεταξύ της Turkish Airlines και του νησιού της Σαντορίνης.

Ο Κύριος Yavuzeser δήλωσε: «Προσπαθούμε συνεχώς να αναζητούμε προορισμούς που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος συνδυαστικών λύσεων για ταξιδιώτες από την Ασία και την Αμερική, οι οποίοι τείνουν να επισκέπτονται περισσότερα από ένα μέρη όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Ο συνδυασμός Ελληνικών και Τούρκικων προορισμών για αυτούς τους ταξιδιώτες θα αναπτύξει περαιτέρω τον τουρισμό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία και θα οδηγήσει σε επέκταση των τουριστικών περιόδων και στις δύο χώρες».