Η Fraport έχει ξεκινήσει έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας». Τα έργα αφορούν κυρίως τον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου και το χώρο στάθμευσης των αεροσκαφών.

Τα έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα στο αεροδρόμιο υλοποιούνται από την Intrakat και θα συνεχιστούν μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Εργασίες εκτελούνται τόσο στην πίστα για την ανακατασκευή του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών, όσο και στους χώρους που στάθμευαν τα τουριστικά λεωφορεία, έξω από το κυρίως κτίριο. Προφανώς, ο χώρος των εργασιών απομονώθηκε από το υπόλοιπο τμήμα του χώρου στάθμευσης των αεροπλάνων για λόγους ασφαλείας, ενώ σε ό,τι αφορά την άσφαλτο και τις τσιμεντοστρώσεις στο πάρκινγκ των πούλμαν, αυτά έχουν ξηλωθεί, ώστε να γίνει μία ολική επέμβαση στο χώρο με την παράλληλη αναδιάρθρωση της κυκλοφορίας των οχημάτων και φυσικά της στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων και οχημάτων εξυπηρέτησης τουριστών και επισκεπτών.

Τα αποτελέσματα των εργασίων αυτών θα είναι η αποσυμφόρηση που προκαλέιται στο αεροδρόμιο, κυρίως την τουριστική σεζόν, η επέκταση του χώρου στάθμευσης, η αύξηση των τετραγωνικών, η δημιουργία διαγραμμίσεων, η τοποθέτηση φωτισμού, και η δημιουργία συγκεκριμένων θέσεων για τα οχήματα.