Πολλοί πίστεψαν ότι ήταν αληθινό, άλλοι το χλεύασαν και άλλοι πάλι το… ερωτεύτηκαν. Το σίγουρο πάντως είναι πως το χριστουγεννιάτικο αεροπλάνο της Emirates μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από την “κοινωνία” των social media.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, δεν πρόκειται για αληθινό αεροπλάνο, αλλά για μια μακέτα. Ποια όμως δημιούργησε αυτό το αριστούργημα;

Το όνομά της είναι Σάρα Σακίλ και προέρχεται από το Πακιστάν. Αν και σπούδασε οδοντιατρική, κατάλαβε γρήγορα πως το επάγγελμα αυτό δεν της αρμόζει και γρήγορα”ρίχτηκε” σε αυτό που λάτρευε από μικρή… τη λάμψη.

Έτσι, άρχισε να «ανεβάζει» φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashtag «#glitterstrechmarks», αποτίοντας φόρο τιμής σε κάτι που συχνά το βλέπουμε αρνητικά. Η Πακιστανή καλλιτέχνης ήθελε να δώσει ένα θετικό «φως» σε εικόνες του γυναικείου σώματος. Αποτέλεσμα; Μια σειρά από εικόνες θετικές για το σώμα, που έγιναν viral.

Έπειτα η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει και οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, αλλά και τα βραβεία που πήρε την έκαναν ολοένα και πιο διάσημη.

Κάπως έτσι συνεργάστηκε και με την αεροπορική εταιρεία Emirates και έφτιαξε αυτή την ιδιαίτερη μακέτα αεροπλάνου, κάνοντας ακόμα περισσότερο κόσμο να την ακολουθήσει οικειοθελώς στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και να δει φωτογραφίες και από άλλα έργα της.