Το τμήμα πωλήσεων του ομίλου Air France-KLM αναλαμβάνει από 1η Φεβρουαρίου ο Γιάννης Πανταζόπουλος για την Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, εκπροσωπώντας την Air France και KLM καθώς επίσης και την συνεργαζόμενη με το joint venture Delta Air Lines. Η έδρα του θα είναι το γραφείο της Αθήνας.

Διαδέχεται τον Γιώργο Ζέρμα  ο οποίος συνταξιοδοτείται έπειτα από εννέα χρόνια στον όμιλο, έχοντας ενισχύσει την παρουσία της Air France-KLM και Delta Air Lines  σε Ελλάδα και Κύπρο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γιάννης Πανταζόπουλος, ο οποίος έχει μακρόχρονη πορεία στον αεροπορικό κλάδο και πλούσια εμπειρία σε πολλές χώρες και διάφορες εταιρείες, έχει διατελέσει στο παρελθόν Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Hartford του Connecticut, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Διοικητικά θα ανήκει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μεσογείου, η οποία βρίσκεται στην Ρώμη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την θέση αυτή στον όμιλο Air France-KLM που αποτελεί έναν από τους ηγέτες στον τομέα των αερομεταφορών. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να αναλάβω μία διευρυμένη περιοχή, περιλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας και να χτίσω πάνω στο επιτυχημένο έργο του προκατόχου μου με αυτή την εξαιρετική ομάδα» δήλωσε ο κ. Πανταζόπουλος.

Η διοίκηση του ομίλου Air France-KLM ευχαριστεί τον κ. Ζέρμα για την πολύτιμη συμβολή του και καλωσορίζει τον Γιάννη Πανταζόπουλο και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Kεντρική φωτογραφία (από αριστερά): O Γ. Πανταζόπουλος, διευθυντής πωλήσεων της Air France – KLM σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και ο Jerome Salemi, γενικός διευθυντής της Air France – KLM