Για τον κοινωνικό ρατσισμό και το πώς απλώνει τα δίχτυα του παντού, γνωρίζουμε όλοι (κάποιοι βιωματικά δυστυχώς). Ένα τέτοιο περιστατικό, λοιπόν,  συνέβη σε μία πτήση της United Airlines από μια αγενή γυναίκα με θύμα δύο μεγαλόσωμους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που ταξίδευε από το  Λας Βέγκας προς το Νιούαρκ κατά την επιβίβαση είδε πως κάθεται ανάμεσα σε δύο εύσωμους ανθρώπους (έναν άντρα και μία γυναίκα) και όταν μίλησε στο τηλέφωνο με κάποιον γνωστό της ανέφερε: «Είναι τόσο στενά εδώ που κάθομαι, δεν ξέρω πώς θα αντέξω για τις επόμενες 4 ώρες. Είναι και οι δύο τόσο τεράστιοι, νιώθω ότι με λιώνουν. Τουλάχιστον θα με κρατήσουν ζεστή».

Λίγα λεπτά αργότερα, η επιβάτης από τα αριστερά της, που βιντεοσκοπεί το περιστατικό με το κινητό της, ζητάει από την αεροσυνοδό να της αλλάξει θέση, γιατί δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο τη συμπεριφορά της.

Η γυναίκα σηκώνεται λέγοντας «εγώ τρώω σαλάτα» και απαντώντας στα επικριτικά σχόλια άλλων επιβατών ακούγεται να λέει «πήγαινε εσύ να καθίσεις ανάμεσα σε δύο γουρούνια».