Η Ryanair ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας της για τα ταξίδια κατά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

• Το Λονδίνο είναι ο πιο δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου (για 2η συνεχή χρονιά)
• Η Ρώμη και το Μιλάνο ήταν οι αμέσως πιο δημοφιλείς προορισμοί
• Οι Κάτω Χώρες, η Γαλλία και το Βέλγιο ήταν οι πιο δημοφιλείς χώρες για ζευγάρια
• Η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ιρλανδία ήταν οι κορυφαίοι προορισμοί για τους ελεύθερους
• Σχεδόν το 30% των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Αγίου Βαλεντίνου θα πετάει δίχως ταίρι

Η Ryanair θα μεταφέρει πάνω από 1.3 εκατ. πελάτες το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου (μεταξύ 14 και 17 Φεβρουαρίου) και θα πραγματοποιήσει πάνω από 1.800 πτήσεις γεμάτες αγάπη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει πτήσεις από 9.99€ για ταξίδια μέσα στον Φεβρουάριο. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της 14 Φεβρουαρίου, οπότε οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα στην www.ryanair.com.

Και όσοι έχουν ανάγκη για ένα ρομαντικό δωράκι τελευταίας στιγμής, οι δωροεπιταγές  ξεκινούν από μόλις €25 – για ταξίδια σε πάνω από 230 προορισμούς.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Είτε πρόκειται για ένα μακρινό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή απλά ένα ταξιδάκι αναψυχής, love is in the air, για πάνω από 1.3 εκατ. επιβάτες μας που πετούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Για όσους έχουν ανάγκη από ρομαντική έμπνευση τελευταίας στιγμής, προσφέρουμε εισιτήρια από μόνο 9.99€ και οι ερωτοχτυπημένοι μας πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την ευκαιρία”.