Δυναμική ήταν η παρουσία αντιπροσωπίας του ΔΣ του ανανεωμένου Skål International Athens, Greece στο επιτυχημένο 2ο Φόρουμ Τουρισμού που διοργάνωσε η εταιρία North Events στο World Trade Center της Στοκχόλμης την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, με χρυσό χορηγό τον ΕΟΤ και τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών και εκπροσώπων της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Σκανδιναβίας (Tour Operators, ταξιδιωτικά πρακτορεία, Τύπος και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών).

Σε προγραμματισμένη διερευνητική συνάντηση με τον κ. Björn Arvidsson, Πρόεδρο του Skål International Stockholm, έγινε αναφορά στους στόχους λειτουργίας του νέου Skål στην Αθήνα, καθώς και τις προοπτικές συνεργασίας με το αντίστοιχο Skål της Στοκχόλμης. Η αξία δε, των διεθνών διασυνδέσεων που προσφέρει ο παγκόσμιος οργανισμός Skål αλλά και η σημασία της επέκτασης του στην Ελληνική Τουριστική βιομηχανία, ήταν μερικά από τα θέματα της άκρως ενδιαφέρουσας ομιλίας του κ. Arvidsson, που ταυτόχρονα διατελεί CEO της Razormind και Γενικός Διευθυντής της Svanstein Resort, με περισσότερα από 20 έτη σταδιοδρομίας, ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα Τουριστικής ανάπτυξης.

«Από τη θεωρία περνάμε στην ουσία. Αξιοποιώντας τη δυναμική των μελών μας, θα επιχειρούμε σε διαρκή βάση την περαιτέρω διείσδυση του Ελληνικού Τουρισμού σε κάθε διεθνή ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί», δήλωσε ο Πρόεδρος του Skål International Athens Greece, κ. Νικόλας Κελαηδίτης.