Η Ryanair ξεκίνησε τις πωλήσεις εισιτηρίων για τις πτήσεις του χειμερινού της προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει 12 νέες διαδρομές (που συνδέουν 10 χώρες), καθώς και πολλές άλλες υπάρχουσες συνδέσεις, όπως Αθήνα – Βαρκελώνη, Αθήνα – Μαδρίτη και Θεσσαλονίκη – Κοπεγχάγη. Οπότε το σύνολο είναι 55 δρομολόγια συνολικά, τα οποία θα μεταφέρουν 5.6 εκατ. πελάτες. Η Ryanair με αυτόν τον τρόπο θα υποστηρίξει 4.200 θέσεις εργασίας ελληνικά αεροδρόμια φέτος.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair θα περιλαμβάνει:

Αθήνα

  • 5 νέες γραμμές προς Βαρκελώνη, Κίεβο, Μαδρίτη, Νυρεμβέργη και Τελ Αβίβ
  • 28 διαδρομές συνολικά

Θεσσαλονίκη

  • 7 νέες διαδρομές προς Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Κρακοβία, Μάντσεστερ, Μάλτα, Στοκχόλμη και Τελ Αβίβ
  • Συνολικά 24 διαδρομές

Χανιά

  • 2 δρομολόγια προς Πάφο και Θεσσαλονίκη

Σαντορίνη

  • 1 διαδρομή προς Αθήνα (2 καθημερινά)

Για να το γιορτάσει, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων για το ευρωπαϊκό της δίκτυο με τιμές που διατίθενται από μόλις 16,99 ευρώ για ταξίδια που θα γίνουν τον Απρίλιο και τον Μάιο, τα οποία πρέπει να κλείσουν οι πελάτες μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (10 Μαρτίου), μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Ο David O’Brien της Ryanair δήλωσε: «Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει το ελληνικό χειμερινό πρόγραμμά της για το χειμώνα 2019, με 12 νέα δρομολόγια και 55 δρομολόγια συνολικά, εξυπηρετώντας 5,6 εκατομμύρια πελάτες  το επόμενο έτος. Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις θέσεις χαμηλού ναύλου του χειμώνα 2019 από τώρα».