Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο Athens Marketing Workshop, που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών χθες στο Αcro Club.

Η λαμπρή εκδήλωση περιλάμβανε μια ανασκόπηση του 2018 για το αεροδρόμιο Αθηνών, ενδιαφέρουσες ομιλίες για το μέλλον της αεροπλοΐας από ειδικούς του χώρου και φυσικά τα βραβεία του αεροδρομίου στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες.

Το Ελ. Βενιζέλος παρουσίασε στο κοινό τα θετικότατα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, τα οποία αφορούσαν στην αύξηση της επιβατικής κίνησης, των δρομολογίων και των συνεργασιών με νέες αεροπορικές. Οι άνθρωποι του ΔΑΑ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στις αμέτρητες εκδηλώσεις – δράσεις που έκαναν εντός και εκτός του αεροδρομίου με τις οποίες ανέδειξαν στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού και έκαναν τους επιβάτες να αισθανθούν την ελληνική φιλοξενία με το που έφταναν στον αερολιμένα.

Οι ομιλίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των θεατών είχαν να κάνουν με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, όπως την τεχνητή νοημοσύνη, που θα όλο και περισσότερο θα απασχολήσουν τον κόσμο της αεροπλοΐας, με την διασφάλιση και αξιοποίηση των δεδομένων των επιβατών και των εταιρειών, καθώς και με τις αλλαγές που ήδη έχουν προκύψει στους ταξιδιώτες του σήμερα, οι οποίοι παρουσιάζουν τεράστιες διαφορές σε σχέση με αυτούς που ταξίδευαν τα προηγούμενα χρόνια.

Τα βραβεία που δόθηκαν στο τέλος του Athens Marketing Workshop ήταν το κερασάκι σε μία υπέροχη τούρτα, αφού βραβεύοντες και βραβευμένοι, παρά την κούραση, δεν είχαν χάσει το χαμόγελο και το χιούμορ τους.

Η εκδήλωση περιείχε πολλές εκπλήξεις από την αρχή, αφού η κύρια οικοδέσποινα ήταν ένα μικρό ρομπότ που καλωσόριζε τους ομιλητές και δεν έχασε την ευκαιρία να αφιερώσει και ένα τραγούδι στο «Ελ. Βενιζέλος». Ευχάριστη νότα όμως έδωσε και η συνέντευξη που πήρε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, από ένα ανδροειδές, γένους θηλυκού, που εξέφρασε την γνώμη του για το πώς θα ήθελαν να ταξιδεύουν τα ρομπότ.

Εννοείται πως ο γνωστός stand up comedian, Λάμπρος Φισφής, παρουσίασε την τελετή των βραβείων με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Οι διακρίσεις ήταν πολλές όπως και οι αεροπορικές που βραβεύτηκαν από τους ανθρώπους του αεροδρομίου Αθηνών. Κάποιες από αύτες ήταν οι: Αegean, Air Canada, United Airlines, Rynair, Scoot, Ellinair, Sky Express, Air China, Etihad, Aeroflot, Volotea κ.ά.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.airnews.gr για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω εκδήλωση.