Η LGS HANDLING LTD ζητά να προσλάβει εργατοκαθαριστές στο Αεροδρόμιο Πάφου, για εποχιακή και ωρομίσθια απασχόληση (μέχρι τον Οκτώβριο 2019). Η εργασία οργανώνεται σε βάρδιες στο 24ωρο.


ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Η κύρια ευθύνη του Εργατοκαθαριστή είναι να φροντίζει για την ασφαλή και έγκαιρη φόρτωση, εκφόρτωση φορτίων κάθε είδους καθώς και τον καθαρισμό των αεροσκαφών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Εταιρείας.

  1. Οδηγεί τα τρακτέρ και τους ιμάντες γύρω από τα αεροσκάφη μέσα στους ενδεδειγμένους χώρους οδήγησης και στάθμευσης.
  2. Φορτώνει και εκφορτώνει σε/ από τα αεροσκάφη αποσκευές, φορτία κάθε είδους και ταχυδρομείο σύμφωνα με τις οδηγίες του Ομαδάρχη και του Επιμελητή Πτήσης.
  3. Φορτοεκφορτώνει και ταξινομεί τις αποσκευές στους ενδεδειγμένους χώρους μέσα στο αμπάρι τους αεροσκάφους ασφαλίζοντάς τις με βάση τους σχετικούς κανονισμούς και οδηγίες ασφαλείας.
  4. Φορτοεκφορτώνει τις αποσκευές και τα άλλα φορτία πάνω/ από στους μεταφορικούς ιμάντες.
  5. Κάνει τη διαλογή των αποσκευών που βρίσκονται στους ιμάντες και τις ταξινομεί στα ενδεδειγμένα μηχανοκίνητα ανά πτήση.
  6. Καθαρίζει το εσωτερικό των αεροσκαφών με βάση τις προδιαγραφές και τα συμφωνηθέντα ανά αερογραμμή.
  7. Ανεφοδιάζει τα αεροσκάφη με πόσιμο νερό.
  8. Κενώνει και απολυμαίνει τις τουαλέτες των αεροσκαφών και μεταφέρει τα λύματα σε ειδικό βυτιοφόρο όχημα.
  9. Εκκενώνει και καθαρίζει τα σημεία συλλογής σκυβάλων του αεροσκάφους και τα μεταφέρει στο όχημα της εταιρείας και έχει τη γενική φροντίδα και ανεφοδιασμό του απαραίτητου εξοπλισμού των οχημάτων που χρησιμοποιούνται στην πίστα για τον καθαρισμό αεροσκαφών. Αναφέρει οποιαδήποτε βλάβη ή τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάζει το όχημα για την άμεση επισκευή του.
  10. Συμμετέχει στα διάφορα στάδια ετοιμότητας και συναγερμού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (αεροπορικό δυστύχημα, τρομοκρατική επίθεση) σύμφωνα με οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων λειτουργών.

 ΠΡΟΣΟΝΤΑ 

  • Απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • Λευκό ποινικό μητρώο
  • Κάτοχος άδειας οδήγησης ιδιωτικού οχήματος
  • Καλή φυσική κατάσταση και γενική υγεία
  • Τυπικότητα στην τήρηση οδηγιών
  • Υπόδειγμα επαγγελματία και πρότυπο υπαλλήλου

ΑΙΤΗΣΕΙΣ/ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Εάν ενδιαφέρεστε για τη θέση, παρακαλώ όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας στο hr@lgshandling.com ή όπως συμπληρώσετε την αίτηση της LGS την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.lgshandling.com. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω φαξ στο 24008872, είτε δια χειρός στα γραφεία της LGS HANDLING.

 Μπορείτε επίσης να αποταθείτε στον κύριο Διογένη Ιωάννου Διευθυντή του σταθμού της Πάφου  για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εργασίας.