Ο Ιούνιος πλησιάζει, η όρεξη για διακοπές ανεβαίνει και τα αεροπορικά εισιτήρια για ταξίδια τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού είναι σε λογικότατες τιμές.

Για παράδειγμα, η Aegean μας ταξιδεύει στην Μάλαγα σε τιμές που ξεκινούν από 142€ πήγαινε-έλα, με χειραποσκευή έως 8 κιλά στις αρχές Ιουνίου, ενώ στα τέλη Ιουνίου η ίδια αεροπορική ξεκινά απευθείας πτήσεις Αθήνα-Λαμέτσια, προκειμένου να σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη «μύτη» της ιταλικής μπότας, τα χωριουδάκια της Καλαβρίας και τις ακτές του Αμάλφι, με τιμή που ξεκινά από 99€ πήγαινε-έλα.

Εννοείται πως δελεαστικούς προορισμούς βρήκαμε και με την Ryanair, που σας ταξιδεύει στο πανέμορφο Γκντανσκ της Πολωνίας, με τιμές που ξεκινούν από 70€ (με επιστροφή) τον Ιούνιο, αλλά και στο Παλέρμο, που όταν η νύχτα πέφτει γίνεται μαγικό, όπως… μαγικά είναι και τα τα 40€ που κοστίζουν τα εισιτήρια της άφιξης και της αναχώρησης (μαζί).

Η δε Volotea μας πηγαίνει στο Στρασβούργο τον Ιούνιο με τιμές που ξεκινούν από τα 128€ πήγαινε-έλα, χειραποσκευής ως 10 κιλά περιλαμβανομένης.