Η Emirates ανακοινώνει νέες μοναδικές προσφορές για την Οικονομική Θέση για τους επιβάτες από Ελλάδα.

Από τις 12 έως τις 21 Απριλίου 2019, οι  επιβάτες που ταξιδεύουν σε υπέροχους προορισμούς στην Άπω Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη, μπορούν να κάνουν κράτηση και να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές ταξιδεύοντας από τις 8 Μαΐου ως τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Οι επιβάτες από την Ελλάδα που ταξιδεύουν σε διάφορους προορισμούς, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς των ονείρων τους με καταπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 409€.

Οι επιβάτες λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει καθώς και τη βραβευμένη ταξιδιωτική εμπειρία της Emirates με περισσότερα από 4,000 κανάλια ψυχαγωγίας στο σύστημα ice, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών και μουσικής. Οι επιβάτες απολαμβάνουν επίσης τοπικά εμπνευσμένα μενού και τη ζεστή φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της Εταιρείας.

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς:

Προορισμός

Θέση

Τιμή

Ντουμπάι

Υ

409

Νέο Δελχί

Y

419

Νέα Υόρκη

Y

419

Μπανγκόκ

Y

549

Πουκέτ

Y

559

Πεκίνο

Y

579

Γιοχάνεσμπουργκ

Y

589

Σιγκαπούρη

Y

599

Μπαλί

Y

639

Σύδνεϋ

Υ

999

*Οι ναύλοι ισχύουν για ταξίδι μετ’επιστροφής. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την κράτησή σας, επισκεφτείτε www.emirates.gr, το τοπικό γραφείο ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.