Σήμα κατατεθέν για τα τουριστικά δρώμενα της Κύπρου αποτελεί η έκθεση «Ταξίδι 2019», που έγινε στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία από τις 3 Μαΐου μέχρι τις 5.

Το περίπτερο του ΕΟΤ κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση και οι επισκέπτες της έκθεσης ενημερώθηκαν από το προσωπικό για τους ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Δηλώσεις

Ο Ιωάννης Γούλιος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, μίλησε στο Alpha News της Κύπρου:  «Η παρουσία μας είναι απαραίτητη. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Είμαστε ευχαριστημένοι για την έκθεση. Προσπαθούμε να ανοίξουμε νέες αγορές και σε αυτά τα πλαίσια μπορούμε να συνεργαστούμε και με την αντίστοιχη δομή της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Όσον αφορά στην αγορά της Κύπρου είπε: «Σε κάθε αγορά δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή ούτως ώστε φέτος που είναι μια σημαντική χρονιά να κατορθώσουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από πέρσι», ενώ για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ανέφερε: «Έχουν συνηθίσει ταξίδια στην Ελλάδα με 80 – 100 ευρώ τα οποία δυστυχώς ούτε εντός Ελλάδας μπορούμε να κάνουμε ..Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεται να επιμένουμε στους ίδιους προορισμούς, στους πολύ διάσημους».