Για πρώτη φορά σε τουρνουά μπάσκετ μετρήθηκε ο συνολικός χρόνος άλματος των παικτών με τη χρήση ειδικών αισθητήρων HEED. Ειδικότερα οι αισθητήρες «παρακαλούθησαν» τις κινήσεις κάθε παίκτη του τελικού και κατέγραψαν δεδομένα  σχετικά με τα τα άλματα που πραγματοποιήσαν για σούτ, καρφώματα, rebounds και blocks.

Kyle Hines της CSKA Μόσχας αναδείχτηκε νικητής του διαγωνισμούFlight Time Champion” σημειώνοντας το εντυπωσιακό ρεκόρ 18 δευτερολέπτων και 45 χιλιοστών στον αέρα κατά τη διάρκεια του τελικού από την ομάδα των πρωταθλητών. Ο Kyle Hines, βραβεύτηκε με 184.500 αεροπορικά Miles&Smiles μίλια από την πλεονεκτική FFP της Turkish Airlines. Επιπλέον, ο MVP του τελικού αγώνα της Euroleague, Will Clyburn της CSKA Μόσχας κέρδισε 1.000.000 μίλια Miles&Smiles από την Senior Vice President Εταιρικής Επικοινωνίας της Turkish Airlines, Seda Kalyoncu.

Η Turkish Airlines είναι υπερήφανος χορηγός του πρωταθλήματος Final Four, το οποίο προσφέρει στους οπαδούς του κόσμου ιδιαίτερες και συναρπαστικές αθλητικές εμπειρίες. Από το 2010, η Turkish Airlines είναι ο επίσημος χορηγός τίτλου της Turkish Airlines Euroleague και του τουρνουά Final Four, δείχνοντας έτσι την αδιάκοπη υποστήριξη της αεροπορικής εταιρείας για τις αθλητικές χορηγίες και ειδικότερα για το μπάσκετ. Ως ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας και κορυφαία αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, η Turkish Airlines δεσμεύεται να χρηματοδοτήσει τις καλύτερες ομάδες, αθλητές και αθλητικούς αγώνες στον κόσμο.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, Κ. İlker Aycı, δήλωσε: “Στις τελευταίες τρείς μέρες του Final Four της Turkish Airlines Euroleague, έχουν αγωνιστεί μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, δίνοντας τις καλύτερες επιδόσεις fair play και αθλητισμού για να εμπνεύσει εκατομμύρια ακροατών σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να συγχαρώ τους νικητές του τίτλου αλλά και όλες τις άλλες ομάδες που συμμετείχαν σε αυτή τη σεζόν, εμπνέοντας τις γενιές των οπαδών του μπάσκετ να ξεπερνάνε τα όριά τους και να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό. Εμείς στην Turkish Airlines είμαστε υπερήφανοι που είμαστε οι κύριοι χορηγοί της Euroleague, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την προώθηση αυτού του φανταστικού αθλήματος σε όλο τον κόσμο. Αναμένουμε την επόμενη σεζόν μπάσκετ και τo Final Four της Turkish Airlines Euroleague 2020”.