Δεδομένου ότι η αεροπλοΐα είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία, η Orange2fly Airlines αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αρχική εκπαίδευση πληρώματος θαλάμου επιβατών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πληρώματος θαλάμου επιβατών είναι εντατικό, διάρκειας 20 εργάσιμων ημερών και έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με βάση τους κανόνες και τις απαιτήσεις της EASA.

Εάν είστε άνω των 18 ετών, έχετε ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα και πληροίτε συγκεκριμένες ιατρικές προϋποθέσεις (Part MED), τότε η σχολή της Orange2fly (CCTO) σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε πιστοποιημένο μέλος πληρώματος θαλάμου επιβατών (αεροσυνοδοί) μέσα από ένα γρήγορο, οικονομικό και σαφέστατα αποτελεσματικό πρόγραμμα.

Ξεκινά το τρίτο σε σειρά επιτυχημένο course στις 10 Ιουνίου για την απόκτηση του αρχικού πτυχίου αεροσυνοδών (attestation).Oι εγγραφές ξεκίνησαν. Μπείτε στο https://www.orange2fly.com/cabin-crew-training-organization/ για περισσότερες πληροφορίες!