Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Coral Travel (Odeon) είναι ο ηγέτης του προορισμού της Ρόδου φέτος απο τη Ρωσία. Πέντε ρωσικές πόλεις με περισσότερους από ένα εκατομμύριο κατοίκους επέλεξαν ναύλωση για το αεροδρόμιο του Διαγόρας (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Εκατερινόμπουργκ, Ροστόφ-ον-Ντον και Κρασνοντάρ). Όπως λένε οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, με εκπτώσεις πρώτης κράτησης, η έναρξη του προγράμματος πήγε καλά. Όλα τα προγράμματα πτήσεων ολοκληρώνονται τώρα.

Το πρόγραμμα πτήσεων από το Rostov-on-Don πετάει με την Royal Air. Ξεκίνησε στις 28.05.2019 με εβδομαδιαίες πτήσεις. Αλλά ξαφνικά ανακοινώθηκε ότι από τις 18.06.19 δεν θα κάνει πτήσεις πια. Ωστόσο, ο ταξιδιωτικός πράκτορας αποφάσισε να κρατήσει πτήσεις προς τη Ρόδο από το Κρασνοντάρ, το οποίο ανήκει επίσης στο νότιο τμήμα της Ρωσίας (220 χλμ. Από το Rostov-on-Don), έτσι προτείνεται να μετακομιστούν στο Κόσσοβαρ . Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες από το Rostov-on-Don υποθέτουν ως λόγο ακύρωσης ότι το πρόγραμμα δεν ήταν πολύ επικερδές για τον ταξιδιωτικό πράκτορα.

Αυτή είναι η δεύτερη ακύρωση από τη Ρωσία. Πέρυσι ακυρώθηκε το πρόγραμμα charter από το Κρασνοντάρ προς τη Ρόδο (επίσης από το Coral Travel).