H αεροπορική εταιρεία του Ομίλου ΜουζενίδηEllinair, ανακοίνωσε την εφαρμογή νέας εμπορικής πολιτικής που ισχύει από 02/07/2019 η οποία καθιερώνει τρεις νέες κατηγορίες ναύλων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα εμπορική πολιτική ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, παρέχοντας περισσότερες επιλογές , καθώς πλέον θα μπορεί κανείς να «δημιουργεί» το εισιτήριο που καλύπτει τις δικές του προσωπικές ανάγκες.
 
Πιο συγκεκριμένα, από τις 02/07/2019 θα εφαρμόζονται οι παρακάτω 3 διακριτές κατηγορίες ναύλων:

  • Η πρώτη κατηγορία, η basic, θα περιέχει τα απολύτως βασικά, το εισιτήριο, μια χειραποσκευή 8 κιλών και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο εντός καμπίνας, όπως τσάντα laptop ή χαρτοφύλακα.
  • Η δεύτερη κατηγορία, η classic, θα περιλαμβάνει στην τιμή του εισιτηρίου, εκτός από την χειραποσκευή και το προσωπικό αντικείμενο,  μια παραδοτέα βαλίτσα έως 23 κιλά  ενώ.
  • Η τρίτη κατηγορία, η comfort, εκτός από όλες τις παροχές των 2 παραπάνω κατηγοριών, περιλαμβάνει και πρόσβαση στα lounges, προτεραιότητα αποσκευής, επιλογή θέσης, υπηρεσία fast track κ.α.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η κάθε υπηρεσία μπορεί να επιλεχθεί και ξεχωριστά, για παράδειγμα κάποιος μπορεί να αγοράσει εισιτήριο της κατηγορίας classic και να προσθέσει πρόσβαση σε lounge ή όποια άλλη υπηρεσία τον εξυπηρετεί. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να προσθέσουν και δεύτερη ή και τρίτη βαλίτσα ακόμα και μετά την έκδοση του εισιτηρίου.
 
Ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Σταύρος Δαλιάκας, δήλωσε «Σήμερα, η Ellinair κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την ταξιδιωτική ευελιξία των επιβατών της σε σχέση τόσο με τη μείωση του κόστους, όσο και με την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την on line εμπειρία χρήστη. Η προσπάθεια αυτή, θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, ενσωματώνοντας κι άλλες υπηρεσίες και σύντομα θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Με την αγορά της αεροπορίας να περνάει σε νέα εποχή, η Ellinair παραμένει έμπρακτα εγγυητής σταθερότητας, ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης.”