Η Connect Airways έλαβε το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να ολοκληρώσει την εξαγορά της Flybe και την επένδυσή της στην Stobart Air.

Η εταιρεία, η οποία ανήκει στην Virgin Atlantic, δήλωσε ότι αυτό θα εξασφαλίσει το μακροπρόθεσμο μέλλον της Flybe και θα παρέχει περισσότερες επιλογές στους πελάτες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

O διευθύνων σύμβουλος Mark Anderson είπε πως οι ομάδες ηγεσίας και των δύο αεροπορικών εταιρειών θα επικεντρωθούν τώρα στα σχέδια για την ανάπτυξη της περιφερειακής νέας επιχείρησης της Flybe και την επέκταση της Stobart Air.

Είπε επίσης, ότι η εξαγορά της Flybe θα οδηγήσει σε βελτιωμένη διασύνδεση μεταξύ των περιφερειακών αεροδρομίων του Ηνωμένου Βασιλείου και του δικτύου μακρινών αποστάσεων της Virgin Atlantic στο Heathrow και το Μάντσεστερ και μια «βελτιωμένη εμπειρία πελατών σύμφωνα με την Virgin».

Ο εκπρόσωπος της Virgin Atlantic, Shai Weiss, δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που βασίζομαι στην επιτυχημένη συνεργασία της Virgin Atlantic με τη Flybe – και με το πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την εμπειρία για τους κοινούς μας πελάτες, αφού η Connect Airways ενταχθεί στην οικογένεια Virgin και λειτουργήσει με τη νέα της φίρμα. “