Σε συμφωνία με την γερμανική αερογραμμή Condor για την έναρξη οχτώ νέων πτήσεων προς την Πάφο κατά τη χρονική περίοδο Απριλίου – Νοεμβρίου 2020, προχώρησαν το κυπριακό υφυπουργείο τουρισμού και η Hermes Airports.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ένα μόνο δείγμα των αποτελεσμάτων των πιο πάνω προσπαθειών θεωρείται η ολοκλήρωση της συμφωνίας, στην οποία έχει καταλήξει το Υφυπουργείο Τουρισμού και η Hermes Airports, με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor, για την έναρξη οχτώ εβδομαδιαίων πτήσεων από τέσσερα γερμανικά αεροδρόμια προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, από το επόμενο έτος. Τα δρομολόγια θα αφορούν, συγκεκριμένα, τη χρονική περίοδο Απριλίου – Νοεμβρίου 2020.

Σημειώνεται τέλος, ότι η γερμανική αερογραμμή πρόκειται να προσθέσει στο πρόγραμμά της για την εν λόγω περίοδο οχτώ πτήσεις τη βδομάδα από τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και τη Λειψία προς την Πάφο, αυξάνοντας κατά 100.000 περίπου τις διαθέσιμες επιβατικές θέσεις. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.