Ίδρυμα στην Κύπρο καλύπτει τα αεροπορικά εισιτήρια για να είστε με τους δικούς σας τα Χριστούγεννα. Ευκαιρία σε οικογένειες να είναι μαζί τα Χριστούγεννα δίνει το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Yianis Christodoulou Foundation».

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Yianis Christodoulou Foundation», αυτά τα Χριστούγεννα, ανέλαβε τον πρωτότυπο ρόλο του Άη Βασίλη, δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα, που ζούνε στο εξωτερικό και για διάφορους λόγους δεν θα μπορέσουν να περάσουν μαζί με τις οικογένειές τους τις εορταστικές αυτές ημέρες στην Κύπρο, να το πράξουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, με την πρωτοβουλία αυτή, το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Yianis Christodoulou Foundation» προσκαλεί μικρούς φίλους και νέους έως 18 ετών να αναζητήσουν τη σελίδα του ιδρύματος στο Facebook και αφού ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναγράφονται κάτω από το σχετικό post να διεκδικήσουν, γι’ αυτά τα Χριστούγεννα, να έχουν μαζί τους, τους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εκτός Κύπρου σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, καθώς το ίδρυμα θα αναλάβει να καλύψει το κόστος των εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για τη μεταφορά τους στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η ενέργεια αυτή θα αφορά έως και 2 άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου του ατόμου, που θα δηλώσει συμμετοχή, για πέντε συνολικά οικογένειες. Η καταληκτική ημερομηνία της διαδικτυακής υποβολής συμμετοχής είναι η Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019.