Η Ελλάδα παραμένει ο πιο δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός των Κυπρίων.“Οι Κυπριακές Αερογραμμές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική αγορά”, δήλωσε η διευθύντρια πωλήσεων της Cyprus Airways για την Ανατολική Ευρώπη, την Κύπρο και την Ελλάδα, κα Marilyn Constantinou, παρουσιάζοντας την αεροπορική εταιρεία σε ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την περασμενη βδομάδα στην Αθήνα.

Στο χειμερινό της πρόγραμμα η Cyprus Airways πραγματοποιεί από Λάρνακα δέκα πτήσεις την βδομάδα προς Αθήνα, δύο προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, έξι πτήσεις προς Τελ Αβιβ και δύο προς Πράγα και Βηρυτό.

Gepostet von Elena Agyridi am Donnerstag, 21. November 2019

Ενώ από 21 Δεκεμβρίου θα προσθέσει τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Πάφο, για Αθήνα.Στο θερινό πρόγραμμα της η Cyprus Airways από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προσθέτει στο ήδη υπάρχον δίκτυό της, πτήσεις προς Ρόδο, Σκιάθο, Πρέβεζα (νέα), Σαντορίνη (νέα), Κέρκυρα (νέα) καθώς και στη Ζυρίχη, στη Γενεύη, στη Βερόνα, στο Κάιρο, στη Μπρατισλάβα και το Kosice. Επίσης αυξάνει την συχνότητα των πτήσεων” ανακοίνωσε η κα Constantinou.

Gepostet von Elena Agyridi am Donnerstag, 21. November 2019

«Πηγαίνουμε πέρα ​​από το δίκτυο σημείων προς σημείο από τη Λάρνακα και θα επεκταθούμε από την ελληνική αγορά σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές», δήλωσε. Eπίσης το καλοκαίρι του 2020, η Cyprus Airways, έχει προγραμματίσει απευθείας δρομολόγια από τη Μπρατισλάβα για Ρόδο και Κέρκυρα, καθώς και από Kosice για Κέρκυρα.

“Ένας από τους Κύριους στόχους μας είναι να συνδέσουμε το Τελ Αβίβ με την ελληνική αγορά στο μέλλον”, πρόσθεσε.Η Cyprus Airways είναι μέλος της ΙΑΤΑ. Από την έναρξή της, η αεροπορική εταιρεία έχει κάνει συμφωνίες κοινού κωδικού με τις εταιρείες S7 Airlines, Bulgaria Air και Blue Air, επίσης με την Qatar Airways, την Arkia Air και πρόσφατα, με την Sky Express. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Ιωάννα Χατζηκωστή από το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου  και ο κ. Λουκάς Νικολάου από τo Regional Board of Tourism της Πάφου παρουσίασαν την Κύπρο τις πολιτιστικές και γαστρονομικές ομορφιές του νησιού. Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) κ. Ανθόπουλος.