Τα χριστουγεννιάτικα φώτα στη Βασιλίσσης Σοφίας έχουν ανάψει και η στολισμένη Αθήνα σας καλεί για μια βόλτα στο κέντρο και στάση σ’ ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τοπόσημα της πόλης για καφέ και φαγητό μετά τα ψώνια: στο Hilton Αθηνών. Αν πάλι φέτος θέλετε να προσδώσετε στα εορταστικά σας γεύματα μια δόση μεγαλοπρέπειας και να απολαύσετε πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες, το Hilton έχει για σας την ιδανική πρόταση.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, στο φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant με θέα τη φωτισμένη Αθήνα θα απολαύσετε gourmet μενού 7 πιάτων, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μαντί με κονφί πάπιας, σύκα, καρύδια και τυρί comte και μοσχαρίσιο φιλέτο με κυδώνι μπρεζέ και σος μαύρης τρούφας. Όσο για τη μουσική επένδυση, η μπάντα Vanila Swing ετοιμάζει μια μοναδική βραδιά με αγαπημένα jazz classics και christmas swing. Για την Ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με πλούσιο μπουφέ, ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το δείπνο στο Galaxy Bar & Restaurant περιλαμβάνει gourmet μενού 8 πιάτων με πρωταγωνιστές το φιλέτο γλώσσας με στρείδια και σος beurre blanc και το μοσχαρίσιο φιλέτο Blanc Angus με αχλάδι και φουά γκρας. Ταξιδέψτε το βλέμμα σας στη φωτισμένη Αθήνα με live soul και jazz από την Idra Kayne και υποδεχθείτε το νέο χρόνο με ανεβαστικό DJ set από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Η πρώτη μέρα του 2020 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το θρυλικό πρωτοχρονιάτικο μπουφέ πρωινού.

Για την εορταστική περίοδο, κάνετε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας από το Hiltonia Spa. Χαλαρώστε πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και καλωσορίστε το νέο έτος ανανεωμένοι και λαμπεροί! Αν πάλι θέλετε να κάνετε πρωτότυπα δώρα-εμπειρίες στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στο Hiltonia Spa με την αγορά δύο gift voucher παίρνετε άλλο ένα δωρεάν. Μάθετε περισσότερα για τα εορταστικά μενού και την εορταστική προσφορά διαμονής (από € 169 με πρωινό) μέσω του www.hiltonathens.gr ή καλώντας στο 2107281351.