Μετά από 10 χρόνια απουσίας, η KLM Royal Airlines θα επανασυνδέσει το Άμστερνταμ με το Μπουένος Άιρες από τις 31 Οκτωβρίου 2011. Το Μπουένος Άιρες θα είναι ο 67ος υπερατλαντικός προορισμός».

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Peter Hartman της KLM δήλωσε: «Με το Μπουένος Άιρες που είναι ο 7ος προορισμός της KLM στη Λατινική Αμερική, ενισχύουμε τη θέση μας σε αυτή την έντονα αναπτυσσόμενη περιοχή. Η Λατινική Αμερική είναι πού σημαντική για το εκτεταμένο δίκτυο της Air France-KLM. Το Μπουένος Άιρες, με 14 εκατομμύρια κατοίκους, είναι ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς στην ταχέως αναπτυσσόμενη αυτή αγορά. Η Αργεντινή είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους ευρωπαίους ταξιδιώτες”.

Οι  απευθείας πτήσεις προς το αεροδρόμιο Ezeiza του Μπουένος Άιρες θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα για τη χειμερινή περίοδο με ένα Boeing 777-200ER εξοπλισμένο με 318 θέσεις: 35 στην World Business Class και 283 στην Οικονομική Θέση. Η πτήση της KLM KL707 θα αναχωρεί το πρωί από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Schiphol στις 10.10 τη Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με άφιξη στο Μπουένος Άιρες το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 20.20 και η πτήση της επιστροφής KL708 θα αναχωρεί από το Μπουένος Άιρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 22.20, με άφιξη στο Άμστερνταμ την επόμενη ημέρα στις 15.35.