Πενήντα εκατομμύρια επιβάτες σε οκτώμισι χρόνια: Η Germanwings γιόρτασε μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική επέτειο και καλωσόρισε την Stefanie Gora ως επετειακό πελάτη της στο αεροδρόμιο της Κολονίας / Βόννης. Η πρώτη πτήση της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας ξεκίνησε από εδώ, μια ημέρα με μεγάλη κακοκαιρία, την 27η Οκτωβρίου 2002. Εκείνη την εποχή, η αεροπορική εταιρία με τα έξι αεροσκάφη της εκτελούσε δρομολόγια προς 11 προορισμούς αναχωρώντας από την Κολονία/ Βόννη. Ύστερα από μια σειρά επιτυχημένης πορείας και χρόνια μεγάλου ρυθμού ανάπτυξης, πλέον η εταιρία έχει πέντε σταθμούς αναχώρησης, από Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο-Schoenefeld, Ανόβερο και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 75 διαφορετικούς προορισμούς στο πρόγραμμά της. Τα δρομολόγια εκτελούνται με ένα σύγχρονο στόλο αεροσκαφών A319, που επί του παρόντος αριθμεί 30 αεροσκάφη.

Ο 50ός εκατομμυριοστός πελάτης σηματοδότησε μια σημαντική ημέρα για τη Germanwings: ως η πρώτη γερμανική εταιρία χαμηλού κόστους, έχει αποδείξει με το πέρασμα των ετών ότι το αεροπορικό ταξίδι μπορεί να γίνει εφικτό για όλους και ότι οι χαμηλές τιμές και το εξαιρετικό προϊόν δεν είναι έννοιες αντίθετες. Η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα στην αγορά, έχει θέσει νέα δεδομένα σε πολλούς τομείς. Η Germanwings απασχολεί περισσότερους από 1.300 υπαλλήλους σε ελκυστικές θέσεις και εξασφαλίζει ένα ελκυστικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον στους χώρους των αεροδρομίων.

“Τα 50 εκατομμύρια επιβατών μιας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την πορεία μας και να κάνουμε μια αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας “, δήλωσε ο Thomas Winkelmann, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Germanwings. “Αλλά μας δίνουν επίσης και την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ομάδα της Germanwings και όλους όσους εργάζονται για το εξαιρετικό προϊόν μας. Στο διάστημα των οκτώμισι αυτών ετών, καταφέραμε όλοι μαζί σαν ομάδα, να διαχειριστούμε ένα πραγματικά αξιόλογο προϊόν και κάθε χρόνος αξιολογείται από εκατομμύρια επιβατών τόσο από τη Γερμανία όσο και από το εξωτερικό. Υπόσχεσή μας στο μέλλον είναι να συνεχίσουμε ακούραστα να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε τη Germanwings, να κάνουμε τις προσφορές μας ακόμη πιο ελκυστικές, να είμαστε πάντα ένα βήμα πριν των επιθυμιών των πελατών μας και να προσθέσουμε πολλά ακόμη ελκυστικά καινούρια δρομολόγια.”

Το όνομα του επετειακού επιβάτη είναι Stefanie Gora, η οποία έκανε check in την Παρασκευή, σε γκισέ της German Wings για την πτήση της προς τη Βιέννη. Ο Thomas Winkelmann εξέπληξε ευχάριστα την επιβάτιδα, προσφέροντας 50 ταξιδιωτικά vouchers, με τα οποία μπορεί να ταξιδέψει για ένα χρόνο στους προορισμούς της Germanwings στην Ευρώπη.