Η Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης “Executive Valet Parking”, που σας προσφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σας εξασφαλίζει άνεση και πολύτιμο χρόνο, παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης του αυτοκινήτου σας στο χώρο Αναχωρήσεων. Τη λειτουργία της υπηρεσίας “Executive Valet Parking” έχει αναλάβει η Central Parking System Αθήνα Α.Ε.

Άνεση

Με την Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης “Executive Valet Parking”, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, αφήνετε το αυτοκίνητό σας στην Είσοδο 3,σ το επίπεδο Αναχωρήσεων του κεντρικού Αεροσταθμού, παραδίδοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας στο εκπαιδευμένο προσωπικό της CPSA.

Ασφάλεια

Αφού υπογράψετε το σχετικό έντυπο,σ το οποίο αναγράφονται τα προσωπικά σας στοιχεία, τα στοιχεία του αυτοκινήτου και η ένδειξη του χιλιομετρητή, παίρνετε το απόκομμα παραλαβής. Το αυτοκίνητο μεταφέρεται και φυλάσσεται στον ειδικό χώρο  της Υπηρεσίας Διακεκριμένης Στάθμευσης “Executive Valet Parking”.

Άμεση εξυπηρέτηση

Στο “Executive Valet Parking” ενημερώνετε τους υπαλλήλους της CPSA για την πτήση, την ημερομηνία και την ώρα επιστροφής σας και παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας στο επίπεδο των Αναχωρήσεων, στο σημείο που το παραδώσατε χωρίς καμία καθυστέρηση. Σε περίπτωση αλλαγής της πτήσης, ενημερώνετε ανάλογα την υπηρεσία.

Πληροφορίες

Ενημερωθείτε για την Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης “Executive Valet Parking” και για οτιδήποτε αφορά την άνεση και ασφαλή φροντίδα του αυτοκινήτου σας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στα γραφεία της CPSA (χώρος στάθμευσης Μικρής Διαρκείας P2), στο τηλέφωνο 210-3534260, όλο το 24ωρο για όλες τις μέρες της εβδομάδας ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aia.gr.

Χρέωση στο χώρο στάθμευσης “Executive Valet Parking”

Έως 5 ώρες 25,00€
Έως 24 ώρες 40,00€
Έως 2 μέρες 53,00€
Έως 3 μέρες 63,00€
Έως 4 μέρες 79,00€
Έως 5 μέρες 80,00€
Έως 6 μέρες 80,00€
Έως 7 μέρες 80,00€
Κάθε επιπλέον ημέρα ή τμήμα αυτής 5,00€