Έμπνευση για ταξίδια και εικονική εμπειρία προϊόντων και υπηρεσιών με τη νέα εφαρμογή κρατήσεων εισιτηρίων της Lufthansa για τα iPad.

 

Από τις 28 Ιουνίου η Lufthansa προσφέρει μία δωρεάν εφαρμογή για όλους τους χρήστες iPad, με αναρίθμητες λειτουργικότητες και υπηρεσίες που επικεντρώνονται στο ταξίδι με τη Lufthansa. Συγκεκριμένα, έχουν σχεδιαστεί ειδικές λειτουργίες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές των iPad, προσφέροντας στους χρήστες τους μια απόλυτα καινούρια εμπειρία. Το κεντρικό θέμα στην εφαρμογή iPad είναι ένας διαδραστικός παγκόσμιος χάρτης τον οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν δια της αφής και να εξερευνούν ολόκληρο το δίκτυο δρομολογίων της Lufthansa: αρκεί οι χρήστες να εστιάσουν μεγεθύνοντας το αεροδρόμιο αναχώρησης και επιστροφής, προκειμένου να επιλέξουν μία πτήση. Ο χάρτης προβάλλει το ζητούμενο δρομολόγιο, καθιστώντας την κράτηση της πτήσης ή τον σχεδιασμό του δρομολογίου μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Επιπλέον, υπάρχει γραφική απεικόνιση των προορισμών, οι οποίοι συνοδεύονται από αποκλειστικές και ιδιαίτερες ταξιδιωτικές πληροφορίες. Τέλος, διατίθενται χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για διάφορα αεροδρόμια, καθώς και πληροφορίες για τον καιρό με μετεωρολογικές ενημερώσεις. Στη Γερμανική αγορά, μέσω της εφαρμογής για iPad της Lufthansa ανακοινώνονται και οι πιο πρόσφατες προσφορές της αεροπορικής εταιρίας. Η κατηγορία “Experience Lufthansa” παρέχει μια ενδιαφέρουσα εικονική, εις βάθους περιήγηση στον κόσμο της Lufthansa, καλώντας τον χρήστη σε διαδραστική και προσωπική εξερεύνηση στο χώρο της αεροπορικής βιομηχανίας, μέσα από ένα τρισδιάστατο σενάριο όπου παρουσιάζεται η καινούρια ευρωπαϊκή καμπίνα, συναρπαστικά βίντεο, άποψη 360 μοιρών του πιλοτηρίου του A380, ενώ παράλληλα προσφέρεται και μεγάλη επιλογή δωρεάν wallpapers για download μέσω διαδικτύου.

 

Επιπλέον, οι γνώριμες πλέον εφαρμογές “Check-in“, ”Miles & More Mileage Account“ και ”My Flight Bookings“ – είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω της μπάρας πλοήγησης. «Η χρήση αυτών των υπηρεσιών και η εφαρμογή κρατήσεων εισιτηρίων σε έξυπνες συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικούς υπολογιστές tablet, όπως το iPad, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις ηλεκτρονικές πωλήσεις», τόνισε ο Marcus Casey, Επικεφαλής Ηλεκτρονικών Πωλήσεων και Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας της Lufthansa Passenger Airlines. «Με αυτή την εφαρμογή για τα iPad ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας, επιτρέποντάς τους να εντοπίζουν και να επικοινωνούν με τη Lufthansa από οποιοδήποτε σημείο. Μέσω της εξατομικευμένης διαδραστικής επικοινωνίας με τον πελάτη, καθώς και της οπτικοποίησης των υπηρεσιών, η νέα αυτή εφαρμογή αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά, τις δυνατότητες του iPad.

 

Η νέα εφαρμογή επεκτείνει την ποικιλία των κινητών λύσεων της Lufthansa και αποτελεί αποτέλεσμα της διαρκούς επέκτασης υπηρεσιών της εταιρίας προς τους χρήστες κινητών συσκευών. Παράλληλα με την πύλη mobile.lufthansa.com, οι εφαρμογές διατίθενται ήδη για τους χρήστες των έξυπνων συσκευών iPhone, BlackBerry, Android και J2ME. Η νέα εφαρμογή της Lufthansa για τα iPad προσφέρεται για «κατέβασμα» διεθνώς, στην Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα, από το iTunes App Store στο itunes.com/apps/lufthansaforipad.