Ξεκίνησε ο καλοκαιρινός διαγωνισμός της Travelplanet24 στο Facebook, κατά τον οποίο ζητείται από τους συμμετέχοντες να συμπληρώσουν πάνω στη δική τους πετσέτα πώς μοιάζει για αυτούς η ζωή το καλοκαίρι, διεκδικώντας πλούσια δώρα.

Η Travelplanet24 εγκαινίασε το διαγωνισμό μέσα από το γνωστότερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης – το Facebook – με στόχο να επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο το αισιόδοξο κλίμα που προκύπτει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και να ενδυναμώσει τη διάθεση των χρηστών για διακοπές ή ταξίδια.

Με την είσοδο του χρήστη στην εφαρμογή, τού δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσει τη φράση «Life is…» με το δικό του moto/σκέψη/επιθυμία για το φετινό καλοκαίρι, πάνω στην καλοκαιρινή πετσέτα με τα χρώματα του travelplanet24.com. Οι 5 πρώτοι συμμετέχοντες οι οποίοι με την πετσέτα τους και το moto τους θα καταφέρουν να πάρουν τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν ένα 3ήμερο ταξίδι σε Πάρο, Μύκονο ή Σαντορίνη για 2 άτομα. Οι αμέσως επόμενοι 20 νικητές με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν από 1 εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50 ευρώ με δυνατότητα να το εξαργυρώσουν σε οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας travelplanet24.com. Επιπλέον, οι πρώτοι 1.000 χρήστες που η πετσέτα τους θα έχει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν από 1 πετσέτα με τα χρώματα της Travelplanet24.  Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει να μοιραστούν την πετσέτα τους στον τοίχο του προσωπικού τους προφίλ και να προσκαλέσουν φίλους τους να την ψηφίσουν, αλλά και να συμμετάσχουν διεκδικώντας κι αυτοί μία θέση στους νικητές.

Μέσα από τη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook, μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τις νέες προσφορές της εταιρείας, να επικοινωνήσει με την εταιρεία, αλλά και να διεκδικήσει το κουπόνι της ημέρας αξίας 20 έως και 60 ευρώ. Ο νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός φιλοξενείται στη διεύθυνση www.facebook.com/travelplanet24 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Ιουλίου.

Η travelplanet24 είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.  Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο ίντερνετ, το travelplanet24.com προσφέρει τα προϊόντα του σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.