Η Olympic Air πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά παρουσιάζοντας στο απαιτητικό κοινό της νέας εποχής μια σύγχρονη και ευέλικτη πρόταση, ειδικά διαμορφωμένη για επιβάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν, διατηρώντας όμως το κόστος σε χαμηλό επίπεδο:

Η Premium Economy της Olympic Air είναι μία νέα κατηγορία θέσης που συνδυάζει τις ανέσεις και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των προνομιούχων θέσεων, χωρίς όμως να επιβαρύνει σημαντικά την αξία των ναύλων. Η Premium Economy διατίθεται στα αεροσκάφη Bombardier Q400 και είναι μοναδική, συνδυάζοντας 5 κορυφαίες παροχές με προνομιακά χαμηλή τιμή.

Οι πέντε λόγοι που κάνουν την Premium Economy μοναδική:

1. Οι επιβάτες της Premium Economy κάθονται σε διακριτό χώρο στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους, που ξεχωρίζει χάρη στα νέα δερμάτινα καθίσματα, αλλά και την κουρτίνα που την χωρίζει από το υπόλοιπο αεροσκάφος. Γίνεται έτσι, μια μοναδική θέση.

2. Οι επιβάτες της Premium Economy απολαμβάνουν ειδικά προνόμια σε όλη τη διαδικασία της επιβίβασης, συντομεύοντας το χρόνο που απαιτείται μέχρι να φτάσουν στο αεροσκάφος. Στο πλαίσιο αυτό έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία του check-in σε αποκλειστικό counter, στα αεροδρόμια. Παράλληλα, κερδίζουν προτεραιότητα για τις διαδικασίες ελέγχου του αεροδρομίου Αθηνών (το λεγόμενο fast lane), κάτι που μειώνει σημαντικά το χρόνο επιβίβασης.