Όσοι ταξιδιώτες είναι συνδρομητές της κάρτας Senator του προγράμματος Miles&More της Lufthansa, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υπηρεσίες Lounge στο Terminal 1 του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης.


Πρόκειται για μία σύγχρονη αίθουσα ευεξίας με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δέκα ντους και δύο δωμάτια spa. Στο κέντρο της αίθουσας αναμονής βρίσκεται ένα αίθριο που επιτρέπει στο φυσικό φως να πλημμυρίζει τον χώρο μέσα από μια γυάλινη πρόσοψη 130 τ.μ. ενώ περιβάλλεται από αναρίθμητες εγκαταστάσεις.


Το City Lights Bar είναι εξοπλισμένο με ειδικά φωτιστικά εφέ που δημιουργούνται με 30.000 φωτοδιόδους και ένα bar για το ποτό σας. Ολόκληρη η αίθουσα αναμονής καταλαμβάνει επιφάνεια 1.800 τ.μ. και μπορεί να υποδεχθεί περισσότερους από 300 πελάτες.


Υπάρχει επίσης, μία ξεχωριστή ευμεγέθης αίθουσα με δερμάτινα κρεβάτια και χώρος για καπνιστές. Στις άνετες καρέκλες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα προς τον αεροδιάδρομο, να διαβάσουν εφημερίδες και περιοδικά και να δουν τα νέα σε όλο τον κόσμο μέσα από τις ειδικές οθόνες.