Η Etihad Airways ανακηρύχθηκε Εταιρεία της Χρονιάς στα TTG Travel Awards του 2011.

Το βραβείο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο παρουσία 900 προσκεκλημένων.

Ο Γενικός Διευθυντής της Etihad, κ. Hogan, δήλωσε: «Το βραβείο αυτό είναι μια περαιτέρω αναγνώριση της σκληρής δουλειάς του προσωπικού μας σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε αποφασισμένοι το 2011 να είναι μια χρονιά- σταθμός για εμάς, αφού προσπαθούμε να καλύψουμε την αρχική επένδυση και να προχωρήσουμε προς τη βιώσιμη κερδοφορία.

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά βραβείων που απονεμήθηκαν στην Etihad, τον διεθνή αερολιμένα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τους τελευταίους μήνες.

Αυτά περιλαμβάνουν το βραβείο για την καλύτερη θέση που κέρδισε η Diamond First Class της Etihad για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη Skytrax, το κατ ‘εξοχήν παγκόσμιο σύστημα κατάταξης της αεροπορικής βιομηχανίας, αποτέλεσμα που προέκυψε από τις ψήφους 19 εκατομμυρίων ταξιδιωτών από πάνω από 100 διαφορετικές χώρες.

Οι κριτές των βραβείων TTG συμφώνησαν ότι η Etihad είναι μία «πραγματικά ξεχωριστή εταιρεία που προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες και εμπειρίες στους πελάτες της».

Διαθέτει ακόμα ένα ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο και έχει επιδείξει την πρωτοπορία της και την οικονομική της επιτυχία τους τελευταίους 12 μήνες, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική πολιτική της σε επίπεδο ΕΚΕ (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη).