Στην πρόσληψη 4.000 αεροσυνοδών θα προχωρήσει η αεροπορική εταιρεία Emirates, για την αναζήτηση των οποίων διοργανώνει  Ημέρα Καριέρας «Open Cabin Crew Day»  την επόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385).

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας, οι υποψήφιοι, άνδρες και γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς επίσης και για το αντικείμενο εργασίας του πληρώματος καμπίνας.

Λόγω της ταχείας και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 4.000 αεροσυνοδούς. Η Emirates  προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια διεθνή ομάδα: πάνω από 12.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από περισσότερες από 130 χώρες του κόσμου, που μιλάνε πάνω από 80 διαφορετικές γλώσσες.  Έτσι, ο σημερινός αριθμός Ελληνόφωνου πληρώματος καμπίνας φτάνει τους 94.

Σύμφωνα με την  εταιρεία οι υποψήφιοι πρέπει:

  • να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
  • να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
  • φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 114 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 156 μεγάλων αεροσκαφών. Επιπλέον, η Emirates έχει σε παραγγελία 197 αεροσκάφη αξίας 65 δισ. δολαρίων, αποτελώντας έτσι τον σημαντικότερο πελάτη των Airbus A380, με 15 αεροσκάφη ήδη στο στόλο της και 75 σε παραγγελία.

Πρόκειται για την τέταρτη Ημέρα Καριέρας που πραγματοποιείται εντός του 2011, έχοντας προηγηθεί αντίστοιχες διοργανώσεις που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τον Ιανουάριο, το Μάιο και το Σεπτέμβριο. Η τελευταία μάλιστα Ημέρας Καριέρας έλαβε χώρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ η Πάτρα περιλαμβάνεται στους προορισμούς όπου η Emirates θα πραγματοποιήσει μελλοντικά αντίστοιχες διοργανώσεις. Σημειώνεται ότι η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1996

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.com/gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα Ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.