Η Emirates, διοργανώνει την Ημέρα Καριέρας «Open Cabin Crew Day» για πρώτη φορά στην Πάτρα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Astir (Αγίου Ανδρέα 16).

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας, οι υποψήφιοι, άνδρες και γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς επίσης και για το αντικείμενο εργασίας του πληρώματος καμπίνας.

Η Emirates αναζητά εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Οι υποψήφιοι πρέπει:

–         να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας

–         να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και

–         φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Λόγω της ταχείας και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 4.000 αεροσυνοδούς. Η Emirates έχει περισσότερα από 12.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από περισσότερες από 130 χώρες του κόσμου, που μιλάνε πάνω από 80 διαφορετικές γλώσσες.  Έτσι, ο σημερινός αριθμός Ελληνόφωνου πληρώματος καμπίνας φτάνει τους 94.

Πρόκειται για την πέμπτη Ημέρα Καριέρας που πραγματοποιείται εντός του 2011, η πρώτη όμως που διοργανώνεται στην Πάτρα. Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα τον Ιανουάριο, το Μάιο, το Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο, ενώ το Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ημέρα Καριέρας και στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1996 και αποδεικνύει  συνεχώς τη δέσμευσή της στο Ελληνικό κοινό, είτε με τη διοργάνωση συνεχόμενων Ημερών Καριέρας, είτε με την υποστήριξη και τη χορηγία τοπικών αθλητικών εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την Ελληνική Ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.com/gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα Ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.