Το δίκτυο της Star Alliance και η Global Hotel Alliance (GHA) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε έναν τυχερό νικητή ένα πολυτελές ταξίδι για δύο άτομα σε όλον τον κόσμο!

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «Global Pursuit», το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σελίδας της Star Alliance ή της GHA στο Facebook (facebook.com/staralliance ή facebook.com/globalhotelalliance).

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 8 Δεκεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει συνολικά έντεκα ημέρες. Κάθε ημέρα οι συμμετέχοντες θα καλούνται να μαντέψουν έναν νέο προορισμό με βάση τα βοηθητικά στοιχεία που θα αναρτώνται στις σελίδες των Star Alliance και GHA στο Facebook.

Κάθε προορισμός στο δρομολόγιο του διαγωνισμού θα εξυπηρετείται από μία τουλάχιστον αεροπορική εταιρεία-μέλος του δικτύου Star Alliance και ένα ξενοδοχείο- μέλος της GHA.

Ο τυχερός νικητής που θα βρει και τους έντεκα προορισμούς θα μπορεί να  πραγματοποιήσει ένα εξειδικευμένο ταξίδι για δύο άτομα,  βασισμένο στο ναύλο διακεκριμένης θέσης Round-the-World της Star Alliance και με διαμονή σε διαθέσιμα ξενοδοχεία μελών της  GHA.

Σχετικά με την Star Alliance:

Η Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη παγκόσμια συμμαχία αερομεταφορέων. Τα μέλη της είναι οι εταιρείες: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, British Midland International, Brussels Airlines, Continental Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United και US Airways. Οι Avianca-TACA, Copa Airlines, Ethiopian Airlines και Shenzhen Airlines έχουν ανακοινωθεί ως μελλοντικά μέλη. Με στόλο που υπερβαίνει τα 4000 αεροσκάφη, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει καθημερινά πάνω από 21.200 πτήσεις σε 1.185 αεροδρόμια,  σε 185 χώρες.

Σχετικά με την Global Hotel Alliance:

Βασισμένη στο μοντέλο της συμμαχίας των αερομεταφορέων, η Global Hotel Alliance («GHA») είναι η μεγαλύτερη συμμαχία ανεξάρτητων αλυσίδων ξενοδοχείων στον κόσμο. Μέλη της GHA είναι επί του παρόντος οι αλυσίδες ξενοδοχείων Anantara, Doyle Collection, First, Kempinski, Leela, Lungarno Collection, Marco Polo, Mokara, Mirvac, Omni, Pan Pacific, PARKROYAL, Shaza και Tivoli hotels & resorts, που διαθέτουν 300 σχεδόν πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες  δυναμικότητας 65.000 κλινών σε 51 χώρες.