Στις 7 Ιανουαρίου 2012, στην Αθήνα, διοργανώνεται η πρώτη ημέρα καριέρας του χρόνου για την Emirates.

 

 

To «Open Cabin Crew Day» λαμβάνει χώρα το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:00π.μ στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385). Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Το Ντουμπάι προσφέρει μοναδική εμπειρία διαμονής και μεγάλη ποικιλία από πολιτισμικά και τουριστικά αξιοθέατα.

 

Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

 

Η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 4.000 αεροσυνοδούς. Η Emirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 12.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 80 γλώσσες.

 

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:
-να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
-να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά
-φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση