Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σημείωσε εντυπωσιακή επιτυχία στα βραβεία World Travel Awards, λαμβάνοντας το καλύτερο βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά.


Στο επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα του Κατάρ, η Etihad Airways έλαβε το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο. Επίσης, οι κριτές απένειμαν στην εταιρεία τα βραβεία της Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον Κόσμο και της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο για τη Μέση Ανατολή.


Αυτά τα τρία βραβεία αντιπροσωπεύουν 12 μήνες για την αεροπορική εταιρεία. Στις καλύτερες στιγμές συμπεριλαμβάνονται οι επτά νέοι διεθνείς προορισμοί, η κίνηση προς λειτουργική κερδοφορία και η αγορά του 29,2% της αεροπορικής εταιρείας airberlin, μία σημαντική συμφωνία που δίνει πρόσβαση στην Ευρώπη σε 33 εκατομμύρια νέους επιβάτες.


O Peter Baumgartner, Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, σηκώνει το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο, στην επίσημη τελετή των World Travel Awards 2011 που πραγματοποιήθηκαν στην Ντόχα του Κατάρ. Η εταιρεία έλαβε ακόμα το βραβείο για την Καλύτερη Πρώτη Θέση στον Κόσμο και για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή.
Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που για τρίτη συνεχή χρονιά είμαστε η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Kόσμο σύμφωνα με τα World Travel Awards».


«Το 2011 ήταν μία εκπληκτική χρονιά για την Etihad Airways, κατά τη διάρκεια της οποίας αρχίσαμε να αξιοποιούμε πλήρως τα οφέλη από τις οικονομικές και επιχειρηματικές στρατηγικές που αναπτύξαμε τα τελευταία πέντε χρόνια».
«Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό σε εμάς όσο οι φιλοξενούμενοι μας και θα εργαστούμε αδιάκοπα για να διασφαλίσουμε πως η εμπειρία τους με την Etihad Airways ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Συνεχώς ενδιαφερόμαστε να καινοτομούμε, είτε πρόκειται για την παρουσία διακεκριμένων chefs στην Diamond First Class είτε φέρνοντας στις πτήσεις μας κορυφαία τεχνολογικά συστήματα ψυχαγωγίας με ασύρματη και διαδικτυακή πρόσβαση.


«Το όραμα της Etihad Airways είναι απλό: θέλουμε να είμαστε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Οι διακρίσεις από κορυφαίους ανθρώπους της αγοράς στα World Travel Awards, δείχνουν πως έχουμε πετύχει αυτό το στόχο». Τα βραβεία World Travel Awards – που θεωρούνται από το Wall Street Journal τα «Όσκαρ» του ταξιδιωτικού κλάδου- αναγνωρίζουν την καλύτερη αεροπορική εταιρεία και τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας και τουρισμού στον κόσμο. Οι κριτές αναζητούν την υπεροχή σε κατηγορίες όπως οι πελατειακές σχέσεις, η δημιουργικότητα, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η καινοτομία προϊόντος και η επιχειρηματική διορατικότητα.


Η επιτυχία της Etihad Airways στη Ντόχα ακολουθεί την αναγνώριση της στα διεθνή βραβεία World Travel Awards για τη Μέση Ανατολή που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο, όταν η εταιρεία έλαβε τα τοπικά βραβεία ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή, για την Καλύτερη Πρώτη Θέση στην Μέση Ανατολή, για το Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας στη Μέση Ανατολή και για την Καλύτερη Ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης.