Από τις 9 Μαρτίου του 2012 η Olympic Air περιλαμβάνει στον προγραμματισμό των τακτικών πτήσεών της την μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ. Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζει το δίκτυο και την παρουσία της στη Μέση Ανατολή, υλοποιώντας τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό που έχει χαράξει.
Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τελ Αβίβ θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320/A319 τρείς φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή. Την Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση θα γίνεται στις 10:35 πμ, ενώ την Κυριακή στις 11:55 πμ. Αντίστοιχα, από Τελ Αβίβ προς Αθήνα, την Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη στις 13:20, ενώ την Κυριακή στις 15:20. (Όλες οι ώρες είναι τοπικές).
Την καλοκαιρινή περίοδο η συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε τέσσερις εβδομαδιαίως. Η διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα και 50 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ δεν υπάρχει διαφορά ώρας.
Το νέο δρομολόγιο απευθύνεται σε κοινό που έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τη σημαντική αυτή χώρα της Ν.Α. Μεσογείου, αλλά και σε επιβάτες που ταξιδεύουν για διακοπές και αναψυχή. Σε αυτήν την κατηγορία ιδιαίτερο μερίδιο έχουν οι ταξιδιώτες του θρησκευτικού τουρισμού, με δεδομένο ότι στην περιοχή προορισμού υπάρχουν μερικοί από τους σημαντικότερους τόπους λατρείας του Χριστιανισμού, και άλλων μεγάλων θρησκειών. Οι ολοένα και βελτιούμενες σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ, καθιστούν επιτακτική την αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Για τους επιβάτες του σκέλους Τελ Αβίβ – Αθήνα η Olympic Air προσφέρει ανταποκρίσεις προς τα Βαλκάνια, την Ολλανδία, αλλά και προς όλο το δίκτυο εσωτερικών προορισμών στο οποίο επιχειρεί η εταιρία. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος και χρήμα από τον επιβάτη, ενώ προσφέρεται ιδιαίτερη ευελιξία στον ταξιδιωτικό σχεδιασμό.