Η αεροπορική εταιρεία Emirates Airlines, προσφέρει τη δυνατότητα στους έλληνες επιβάτες να ταξιδέψουν με ειδικές τιμές που ξεκινούν από τα 410 ευρώ και φτάνουν τα 619 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, σε πολλούς προορισμούς του δικτύου της. Μοναδική προϋπόθεση η έκδοση των εισιτηρίων αλλά και η έναρξη του ταξιδιού να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2012.
Επιπλέον, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης που ταξιδεύουν με αφετηρία την Αθήνα προς όλο το δίκτυο της εταιρείας, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής με την παρέα τους, θα πληρώσουν το δεύτερο εισιτήριο στην τιμή των 400 ευρώ (στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων).
Η συγκεκριμένη προσφορά για τη Διακεκριμένη θέση ισχύει για δύο άτομα που ταξιδεύουν μαζί προς τον ίδιο προορισμό. Η έκδοση των εισιτηρίων αλλά και η έναρξη του ταξιδιού πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2012.
Οι επιβάτες μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις στο www.emirates.gr και να απολαύσουν επιλογές σε γεύματα υψηλής γαστρονομίας, προσφορά δωρεάν κρασιού, μενού και δραστηριότητες αποκλειστικά σχεδιασμένες για παιδιά, όπως και το ice, το σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 1.200 κανάλια on-demand ψυχαγωγίας σε κάθε επιβάτη.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις και τους φόρους και υπόκεινται στη διαθεσιμότητα είναι: