Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στις καθημερινές πτήσεις της για Γιοχάνεσμπουργκ που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 24 Ιανουαρίου 2012.


Οι βελτιώσεις στις ώρες των πτήσεων θα προσφέρουν επιλογή πρωϊνής ή απογευματινής αναχώρησης τόσο από το Άμπου Ντάμπι όσο και από το Γιοχάνεσμπουργκ. Οι νέες ώρες πτήσεων έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρουν σε όλους τους επιβάτες, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό, είτε για αναψυχή, τη μέγιστη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους και την καλύτερη σύνδεση του Γιοχάνεσμπουργκ με το παγκόσμιο δίκτυο της Etihad Airways.


Σημαντικό είναι να τονιστεί πως οι νέες ώρες πτήσεων θα προσφέρουν συνεχείς ανταποκρίσεις σύνδεσης με τους προορισμούς της Etihad Airways στην Ινδία καθώς και τη Βόρεια και Νότια Ασία.


Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, όλες οι πτήσεις της Etihad Airways προς τη Νότια Αφρική θα τερματίζουν στο Γιοχάνεσμπουργκ και δεν θα συνεχίζουν πλέον προς Κέιπ Τάουν. Η εταιρεία εξετάζει άλλους τρόπους εξυπηρέτησης της αγοράς του Κέιπ Τάουν και έχει ήδη φροντίσει ώστε να προσφέρει γρήγορες και συνεχείς συνδέσεις πτήσεων στους επιβάτες της σε συνεργασία με τους τοπικούς αερομεταφορείς.


Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις πτήσεις προς Γιοχάνεσμπουργκ τον Δεκέμβριο του 2005 και τα τελευταία έξι χρόνια έχει μεταφέρει περισσότερους από μισό εκατομμύριο επιβάτες από και προς τη Νότιο Αφρική.


Το νέο πρόγραμμα για Γιοχάνεσμπουργκ, όπως ισχύει από τις 24 Ιανουαρίου 2012 έχει ως εξής:


 

Αριθμός Πτήσης Αναχώρηση Ώρα Αναχώρησης Άφιξη Ώρα Άφιξης Συχνότητα
EY602   Άμπου Ντάμπι (AUH) 22:10 Γιοχάνεσμπουργκ (JNB) 04:45 +1 Τρεις πτήσεις την εβδομάδα: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
EY601 Γιοχάνεσμπουργκ (JNB) 09:15   Άμπου Ντάμπι (AUH) 19:30 Τρεις πτήσεις την  εβδομάδα: Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή
EY604   Άμπου Ντάμπι (AUH) 10:35 Γιοχάνεσμπουργκ (JNB) 17:20 Τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
EY603 Γιοχάνεσμπουργκ (JNB) 20:30 Άμπου Ντάμπι (AUH) 06:45 +1 Τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο