Η Etihad Airways ανακοίνωσε ειδικές τιμές προς ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς του δικτύου της όπως είναι το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι, η Βομβάη, το Δελχί, το Κολόμπο, η Μπάνγκαλορ, το Πεκίνο, το Τόκυο, η Σεούλ και η Μανίλα.


Οι τιμές ξεκινούν από 300 ευρώ για κρατήσεις εισιτηρίων στην Coral Economy από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και για όλο τον Φεβρουάριο. Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι 31 Μαρτίου 2012 (τελευταία ημερομηνία αναχώρησης).


Εξερευνήστε νέους προορισμούς, μεθύστε από τα αρώματα της Ανατολής και γνωρίστε τους πολιτισμούς της Ασιατικής Ηπείρου με τη μοναδική ευκαιρία που προσφέρει η Etihad Airways.


Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το Άμπου Ντάμπι, το μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο των ΗΑΕ, Ντουμπάι, η πολυπολιτισμική Βομβάη, το γοητευτικό Δελχί, η πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, Κολόμπο, η μαγευτική Μπάνγκαλορ, η Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου, το ονειρεμένο Τόκυο, η όμορφη Σεούλ και η εξωτική Μανίλα σας περιμένουν για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες ζωής.


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και επωφεληθείτε της οικονομικής προσφοράς επικοινωνώντας με την Etihad Airways μέσω τηλεφώνου στο 210-32.41.010, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.etihadairways.com ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.


Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και το τέλος εξυπηρέτησης.