Η Germanwings επεκτείνεται ακόμη περισσότερο προς νότο από την έδρα της στην Κολονία/ Βόννη, προσθέτοντας την Ταγγέρη, στη Βόρειο Αφρική, στο επερχόμενο θερινό πρόγραμμα.


Η πτήση προς τη βορειότερη πόλη του Μαρόκου θα προσφέρεται κάθε Πέμπτη. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρία προσθέτει άλλη μία καθημερινή πτήση στην ήδη επιτυχημένη σύνδεση της με το Κλάγκενφουρτ.


Η Ταγγέρη βρίσκεται στις ακτές της Βορείου Αφρικής, δυτικά του στενού του Γιβραλτάρ. Η πόλη έχει περίπου 700.000 κατοίκους και πέραν του διεθνούς αερολιμένα Boukhalef διαθέτει και ένα μεγάλο λιμάνι. Από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης είναι η πολύβουη Μεδίνα (παλιά πόλη), με κέντρο της περιοχή Petit Sacco. Πολλές αγορές, τεχνίτες, καταστήματα και καφετέριες βρίσκονται στην περιοχή και είναι έτοιμοι σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Άλλο ένα σημαντικό αξιοθέατο είναι το “Musee de la Casbah” με πολλά ενδιαφέροντα αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας άνω των 2000 ετών.


Η επέκταση της προσφοράς με μια επιπλέον καθημερινή πτήση προς Κλάγκενφουρτ προσφέρει στους πελάτες της Germanwings μεγαλύτερη ευελιξία και προβλεψιμότητα: με την οργάνωση του ταξιδιού τους προς Wörthersee μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν καθημερινή πρόσβαση στον προορισμό και στο μέλλον θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέφουν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.


Από Μάιο μέχρι αρχές Ιουλίου και από τέλη Αυγούστου μέχρι τέλη Οκτωβρίου, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία εμπλουτίζει τα δρομολόγια προς το Σπλιτ με μια επιπλέον σύνδεση κάθε Παρασκευή. Έτσι, ο προορισμός αυτός στην Κροατία είναι πλέον προσβάσιμος καθημερινά εκτός Τετάρτης.