Νέα δεδομένα στα αεροπορικά δρώμενα της χώρας και αναπροσαρμογές στα τιμολόγια των δυο ελληνικών αεροπορικών εταιρειών αναμένεται να προκαλέσει η εμφάνιση της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας Cyprus Airways, η οποία από τις 25 Μαρτίου ξεκινά πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, με 3 καθημερινά δρομολόγια σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

«…Η σύνδεση της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη ενισχύει την παρουσία μας στα δρομολόγια εσωτερικού με την ήδη λειτουργούσα γραμμή Ηράκλειο – Ρόδος. Η νέα αυτή πτήση αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, αποδεικνύει την αφοσίωσή μας και τη διάθεση αναβάθμισης της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, και ενισχύει τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με το ελληνικό επιβατικό κοινό που μας τιμά και μας εμπιστεύεται επί 65 έτη», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, εκτελεστικός πρόεδρος της Cyprus Airways.

Η έναρξη πτήσεων της Cyprus Airways στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη έρχεται να προστεθεί στην αεροπορική σύνδεση των δύο πόλεων με τη Λάρνακα, την πύλη για την Κύπρο που επισκέπτονται χιλιάδες Έλληνες κάθε χρόνο με τα φτερά της Cyprus Airways.

«Στόχος μας είναι να «απογειώσουμε» τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και να προσφέρουμε μια εξ ολοκλήρου αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία στο επιβατικό κοινό των δύο μεγάλων ελληνικών πόλεων», σχολίασε ο κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, διευθυντής Ελλάδος της Cyprus Airways.

Οι πτήσεις της Cyprus Airways διαμορφώνονται ως εξής: