Εντός του Μαρτίου δημοπρατείται το έργο της επέκτασής του Κρατικού Αερολιμένα Κω «Ιπποκράτης», προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, ενώ εντός του Απριλίου αναμένεται να δημοπρατηθεί το έργο κατασκευής νέου αεροσταθμού προϋπολογισμού 30.000.000 ευρώ.
Παράλληλα και για τον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας» συνεχίζεται το έργο αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Σταθμού προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ, ενώ η εγκατάσταση των 2 ανελκυστήρων και της ηλεκτρικής κλίμακας προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Απρίλιο.
Στον ίδιο Αερολιμένα πραγματοποιούνται έργα βελτίωσης του παλαιού αεροσταθμού μαζί με έργα στεγανοποίησης τα οποία ολοκληρώνονται μέσα στον Μάρτιο. Τέλος, το έργο της αναβάθμισης του δαπέδου στάθμευσης αεροσκαφών, προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ, υπολογίζεται να δημοπρατηθεί τον Ιούλιο 2012. Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, για τα αεροδρόμια Ρόδου και Κω βρίσκονται σε εξέλιξη έργα συνολικού προϋπολογισμού 44.600.000 ευρώ.