Το βραβείο της Ταχύτερα Αναπτυσσόμενης Αεροπορικής Εταιρίας στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης απένειμε, για το 2011, στην Olympic Air ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» (ΑΙΑ). Το βραβείο απονεμήθηκετην περασμένη Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του 12ου Airline Marketing Workshop που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΑΙΑ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την Olympic Air, καθώς αντανακλά την επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλλεται στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού σχεδιασμού της Olympic Air με έμφαση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Επιπρόσθετα, με δεδομένο ότι για την ανάδειξη του επικρατέστερου λαμβάνεται υπ όψιν η γνώμη και η κρίση των επιβατών, το προσωπικό και η διοίκηση της Olympic Air εξέφρασαν αίσθημα υπερηφάνειας για το γεγονός ότι έρχονται πρώτοι στις επιλογές του κοινού.

H Olympic Air, γνωστοποίησε ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην διαμόρφωση ενός αεροπορικού προϊόντος το οποίο να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του επιβατικού κοινού, διατηρώντας παράλληλα κορυφαία επίπεδα παροχής υπηρεσιών, αξιοπιστίας και ασφάλειας. «Η εφαρμογή της φιλοσοφίας αυτής, ιδιαίτερα στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, που αποτελεί και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εταιρίας, ήδη παρουσιάζει επιτυχημένα αποτελέσματα» αναφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Olympic Air ήταν και η τυχερή μεταξύ των αεροπορικών εταιριών που συμμετείχαν στο 12ο Airline Marketing Workshop, καθώς κέρδισε και το φλουρί της πίτας του ΑΙΑ για το 2012.