Μετά την έναρξη της καινοτόμης υπηρεσίας της KLM Meet & Seat σε τρεις πιλοτικούς προορισμούς, προσθέτει τώρα δέκα νέους προορισμούς: Ρίο ντε Τζανέιρο, Μπουένος Άιρες, Μεξικό, Ατλάντα, Χιούστον, Λος Άντζελες, Τορόντο, Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν και Ναϊρόμπι.

Η υπηρεσία Meet & Seat ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου, καθιστώντας την KLM την πρώτη αεροπορική εταιρεία για την ενσωμάτωση της κοινωνικής δικτύωσης στην τακτική διαδικασία της πτήσης. Οι επιβάτες με κρατήσεις μπορούν εύκολα να δουν ποιος άλλος θα είναι στο ίδιο αεροσκάφος μέσω του προφίλ τους στο Facebook ή στο LinkedIn .

Ο Erik Varwijk, Διευθύνων Σύμβουλος της KLM δηλώνει : “Η νέα αυτή υπηρεσία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους πελάτες μας. Μετά από την επιτυχία της κατά τον πρώτο μήνα, βλέπουμε μια ζήτηση για την υπηρεσία σε νέα δρομολόγια. Το Meet & Seat χρησιμοποιείται κυρίως από επαγγελματίες ταξιδιώτες για τη δικτύωση.”

Σχετικά με την υπηρεσία Meet & Seat

 Οι επιβάτες μπορούν να δουν μόνο άλλους συμμετέχοντες στο Meet & Seat μετά την σύνδεση του προφίλ τους ατοFacebook ή στο LinkedIn με την πτήση τους. Μπορούν επίσης να αποφασίσουν ποιες προσωπικές πληροφορίες από το Facebook ή το LinkedIn επιθυμούν να μοιραστούν με άλλους επιβάτες.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν την θέση τους μέσω του « Manage My Booking» από 90 ημέρες μέχρι 48 ώρες πριν την αναχώρηση, και ως εκ τούτου, εύκολα να έρθουν σε επαφή με άλλους ταξιδιώτες.

Το Meet & Seat είναι ήδη διαθέσιμο για πτήσεις από και προς Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη και Σάο Πάολο. Η KLM θα παρουσιάσει σύντομα ακόμα περισσότερους υπερατλαντικούς προορισμούς.