Η Germanwings συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επενδύει στο προσωπικό της, εγκαινιάζοντας το νέο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Κολονία – Gremberghoven.


Η Germanwings εγκαινίασε το νέο, σε εξαιρετική θέση, κέντρο εκπαίδευσης ιπτάμενου προσωπικού στην Κολονία –Gremberghoven. Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει την αναπτυξιακή τροχιά της εταιρίας.


Για τη φετινή χρονιά αναζητούνται 150 νέοι αεροσυνοδοί, οι οποίοι θα συμπληρώσουν τους ήδη 550 συναδέλφους που απασχολούνται ήδη στο χώρο.


Η εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης είναι ιδιαίτερα σημαντική για μια αεροπορική εταιρία: η εξαιρετική εκπαίδευση των αεροσυνοδών και του πληρώματος καμπίνας είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχία της Germanwings επί σειράς δεκαετίας.


Με τις νέες εγκαταστάσεις η Germanwings μπορεί να προσφέρει ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης και ταυτόχρονα να παρέχει στους υπαλλήλους της σύντομο πέρασμα από τα εκπαιδευτικά κέντρα. Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο δημιουργήθηκε από τη Germanwings και την εταιρία TFC Käufer, η οποία προσφέρει τη βασική και την επαναληπτική εκπαίδευση για αεροπορικές εταιρίες και αποτελεί διεθνή κορυφαίο ηγέτη στην ανάπτυξη των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων.


Στα περίπου 10 χρόνια της ίδρυσής της η Germanwings έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 2000 αεροσυνοδούς. Για πολλούς από αυτούς το ξεκίνημα στη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία ήταν ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για την καριέρα τους στην αεροπορική βιομηχανία. Στο μέλλον τουλάχιστον δέκα βασικά μαθήματα κάθε χρόνο θα προσφέρονται για νέους συνοδούς – για παράδειγμα, στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο Mockup. Ήδη τη φετινή χρονιά η Germanwings επέκτεινε το στόλο της με δύο ακόμη αεροσκάφη Airbus A319.


.