Σε μια εντυπωσιακή κίνηση, με διαφημιστικές προεκτάσεις, προέβη η διοίκηση των τουρκικών αεροπορικών αερογραμμών: διακόσμησε με περίπου 17.000 φωτογραφίες από όσους εργάζονται- σε όλο τον κόσμο- για λογαριασμό της Turkish Airlines, το  καινούργιο αεροσκάφος τύπου Boeing 737-800 (TC-JHL)

Η ΤΗΥ ετοίμασε το εν λόγω project, όχι μόνο για τους υφιστάμενους υπαλλήλους της, αλλά και για όλους εκείνους που εργάστηκαν για την εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Εξ ονόματος λοιπόν όλων εκείνων, τοποθετήθηκαν και οι φωτογραφίες των Γενικών Διευθυντών στο αεροσκάφος.

Η παραγωγή του τελικού προϊόντος διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, τους πρώτους τέσσερις μήνες, συγκεντρώθηκαν αρχικά οι φωτογραφίες όλων των εργαζομένων, οι οποίες στη συνέχεια πέρασαν σε μια ομάδα εξειδικευμένων σχεδιαστών.

Αυτοί με τη σειρά τους δημιούργησαν την τελική εικόνα, μονταρισμένη, έτσι ώστε να ταιριάζει στην εφαρμογή της στο αεροσκάφος. Οι φωτογραφίες συνδυάστηκαν σε ένα μοτίβο που θυμίζει τον εσωτερικό σχεδιασμό με τον οποίο δημιουργήθηκε ο εταιρικός στόλος.

Στο τέλος της διαδικασίας, όλες οι φωτογραφίες ενσωματώθηκαν στο τελικό σχέδιο, το οποίο εμφανίζεται με το μότο «Globally Yours», δίνοντας έμφαση τόσο στις παγκόσμιες όσο και προσωπικές πτυχές λειτουργίας της εταιρείας. Η συνολική επιτυχία απεικονίζεται από έναν προς έναν τους εργαζομένους. Το μότο «Globally Yours» εμφανίζεται επίσης στη δεξιά πλευρά της εισόδου του αεροπλάνου, γεγονός που αποδεικνύει σύμφωνα με την THY ότι: «Ο κόσμος αποτελεί το σπίτι μας, εσείς είστε οι επισκέπτες μας».

Το ολοκληρωμένο σχέδιο έλαβε την εφαρμογή του στο αεροσκάφος, ανάμεσα στις 9 και 13 Μαρτίου 2012, στο Turkish Technic Hangar. Συνολικά συμμετείχαν 20 άτομα, κατά την εφαρμογή του σχεδίου. Το σχέδιο στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τμήματα αυτοκόλλητων ταινιών για να εφαρμοστούν σε μια περιοχή, άνω των 400 τετραγωνικών μέτρων, με ειδικά προϊόντα της αεροπορίας που αναπτύχθηκαν για τη δημιουργία μοναδικών και εντυπωσιακών εμφανίσεων του αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο έκανε την επίσημη εμφάνισή του και παρουσιάστηκε, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Turkish Technic Hangar, στις 15 Μαρτίου, 2012. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 1.500 εργαζόμενοι της Turkish Airlines.

Μετά την αποκάλυψη του, το αεροσκάφος Β-737, θα ενταχθεί στον στόλο της εταιρείας και θα πραγματοποιεί πτήσεις, για περίπου ένα χρόνο, σε προορισμούς από όλο το δίκτυο της, με την επίδειξη των προσώπων του πολύτιμου προσωπικού της THY, σε χιλιάδες επιβατών και παρατηρητών. Ειδικές εκδηλώσεις σε όλο το δίκτυο της εταιρείας θα λάβουν χώρα, για την περαιτέρω παρουσίαση και επεξήγηση του project στο κοινό.