Ιδανική ευκαιρία για ένα ταξίδι στην Κολωνία μας προσφέρει για την εαρινή περίοδο η Germanwings ξεκινώντας και πάλι τα δρομολόγιά της από Αθήνα.


Μόλις 2 ώρες και 11 λεπτά μας χωρίζουν από μια από τις ομορφότερες πόλεις της Γερμανίας. Η γενέτειρα του διάσημου αρώματος “Eau de Cologne” (“Νερό της Κολωνίας”), που παρασκευάστηκε για πρώτη φορά στην περιοχή στις αρχές του 18ου αιώνα (1709), από τον ιταλό Γιόχαν Μαρία Φαρίνα (Johann Maria Farina), θα σας μαγέψει, με τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, τις μπυραρίες γύρω από την πλατεία της ιστορικής αγοράς και την πλατεία Heumarkt, τα γνωστά μουσεία της, όπως το Ludwig, το Ρωμαϊκό-Γερμανικό Μουσείο με εκθέματα από την ιστορία της πόλης που μετρά 2.000 χρόνια ζωής, το μουσείο Wallraff-Richartz με αντικείμενο την τέχνη από το Μεσαίωνα έως τον 19ο αιώνα, το μουσείο εφαρμοσμένων τεχνών στην πλατεία Wallraffplatz ή το εθνολογικό μουσείο Rautenstrauch-Joest.


Τα δρομολόγια ξεκινούν από Αθήνα την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, τρεις φορές την εβδομάδα με απευθείας πτήσεις για Κολωνία/ Βόννη για ιδανικές τριήμερες αποδράσεις, ενώ από Θεσσαλονίκη πέντε φορές την εβδομάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τις πιο οικονομικές πτήσεις επισκεφτείτε το www.germanwings.com.