Η Etihad Airways βραβεύτηκε ως η «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία στην Αγορά της Μέσης Ανατολής το 2011» κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ).


Στον δωδέκατο χρόνο του, το ετήσιο Συνέδριο του ΔΑΑ βράβευσε τις αεροπορικές εταιρείες που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη και γρήγορη αναπτυξιακή πορεία για το 2011.


Περισσότεροι από 150 επαγγελματίες του ταξιδιωτικού κλάδου, διευθυντές Ανθρώπινων Πόρων, υπεύθυνοι εγκαταστάσεων και ταξιδιωτικοί πράκτορες μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο του ελληνικού travel management ψήφισαν για το βραβείο που δόθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Το Συνέδριο αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς για όλους τους τομείς των ελληνικών μεταφορών και της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων, των εταιρειών ενοικιάσεων αυτοκινήτου και διεθνών συστημάτων διανομών.


Στο επίκεντρο των συζητήσεων του Συνεδρίου βρέθηκαν οι προκλήσεις της αγοράς για το 2011 καθώς και η θέση της Αθήνας και της Ελλάδας δεδομένων των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα.


Ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής της Etihad Airways στην Ελλάδα, που παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας δήλωσε: «Η Etihad Airways μετράει μόλις 8 χρόνια ζωής και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχει εδραιωθεί ως μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Η εταιρεία αναπτύσσεται ραγδαία και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η επένδυση στην Ελλάδα αποδίδει καθώς συνδέουμε την ιστορική πόλη της Αθήνας με το παγκόσμιο δίκτυό μας».


«Θα συνεχίσουμε να θέτουμε νέους στόχους, εγκαινιάζοντας νέα δρομολόγια εφευρίσκοντας όλο και πιο καινοτόμους τρόπους για να βελτιώνουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο ευρύτερο δίκτυό μας».


Το βραβείο έρχεται ως επιστέγασμα των πρόσφατων διακρίσεων της Etihad Airways, που περιλαμβάνουν: την Καλύτερη Πρώτη Θέση στον Κόσμο, όπως ψηφίσθηκε από περισσότερους από 18 εκατ. ταξιδιώτες παγκοσμίως στην ετήσια έρευνα του Skytrax και την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με τα World Travel Awards.