Μετά την έναρξη συνεργασίας των δύο εταιριών ήδη από τον Δεκέμβριο του 2011, οι Austrian Airlines και Germanwings πρόκειται να έχουν ακόμη στενότερη σχέση και να εγκαινιάσουν νέο γύρο συνεργασιών με πτήσεις κοινού κωδικού.


Εφεξής, όλες οι συνδέσεις της Germanwings μεταξύ Γερμανίας και Αυστρίας θα διαθέτουν έναν επιπλέον κωδικό πτήσης της Austrian Airlines (OS).


Οι πτήσεις κοινού κωδικού αποτελούν μέρος μιάς στρατηγικής περισσότερων και ισχυρότερων προσφορών των δύο εταιριών προς τους πελάτες τους. Οι δύο εταιρίες θα προσφέρουν μαζί στους πελάτες τους πέντε αντί για τρεις καθημερινές πτήσεις μελλοντικά, με επιστροφή στο δρομολόγιο Βιέννη- Κολονία και επτά καθημερινές πτήσεις προς Στουτγκάρδη.


Επιπλέον, νέες είναι και οι πτήσεις της Austrian Airlines από Σάλτζμπουργκ και Κλάγκενφουρτ προς Κολονία, που πραγματοποιούνται απευθείας με τη Germanwings με πτήσεις κοινού κωδικού. Οι επιβάτες της Austrian Airlines θα μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά κράτηση εισιτηρίου για πτήσεις της Germanwings μέσω της ιστοσελίδας της Austrian Airlines, www.austrian.com. Εντός της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας, οι Αυστριακοί επιβάτες μπορούν να αναμένουν τη συνηθισμένη εξυπηρέτηση της Austrian Airlines, με επιτρεπόμενο όριο δωρεάν αποσκευών, αναψυκτικά και snacks.


Και οι δύο θυγατρικές της Lufthansa αντιπροσωπεύουν ένα εξαιρετικό προϊόν, ακρίβεια, αξιοπιστία και εξαιρετική σχέση ποιότητας- τιμής.


“H στενότερη συνεργασία της Austrian Airlines με τη Germanwings πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους πελάτες μας. Ειδικά οι ανταποκρίσεις στο Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης προσφέρουν πολλές περισσότερες δυνατότητες πτήσεων στους επιβάτες μας “, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Διοίκησης της Germanwings στην Κολονία, κύριος Thomas Winkelmann.


Η Austrian Airlines προσφέρει στους επιβάτες της πτήσεις από Βιέννη προς 130 παγκόσμιους προορισμούς. Αντίστοιχα, οι επιβάτες από Βιέννη θα επωφεληθούν τόσο αξιοποιώντας τις ανταποκρίσεις, όσο και τις ελκυστικές προσφορές της Germanwings από Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη και Ανόβερο.


Ο κύριος Karsten Benz, Chief Commercial Officer της Austrian Airlines, τονίζει τα προνόμια αυτής της συνεργασίας για τους πελάτες: “Με αυτή τη συνεργασία επωφελούνται οι επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιριών. Έτσι, μπορούμε, για παράδειγμα, να προσφέρουμε περισσότερες ανταποκρίσεις από τη Βιέννη προς Κολονία και Στουτγκάρδη, ενώ παράλληλα μπορούμε να προσφέρουμε μια νέα πτήση με κωδικό της Austrian Airlines (OS) προς το Ανόβερο.”


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τις πιο οικονομικές πτήσεις επισκεφτείτε το www.germanwings.com.