Η Air France αυξάνει την προσφορά της μεταξύ Ευρώπης και Κίνας εγκαινιάζοντας μια νέα γραμμή μεταξύ του Παρισιού-Charles de Gaulle και του Wuhan από τις 11 Απριλίου 2012.

Η Air France θα προσφέρει τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 777-200ER, το οποίο προσφέρει 309 θέσεις: 35 στη Business, 24 στη Premium Voyageur και 250 στην Voyageur / Economy.

Η άνεση και η εξυπηρέτηση στην καρδιά του προϊόντος της Air France

Όλα τα αεροσκάφη που εξυπηρετούν το Wuhan είναι εξοπλισμένα με το Business class κάθισμα full sleep, τo οποίo είναι μεγαλύτερo, ευρύτερo και πιο ευρύχωρo. Αυτό το νέο κάθισμα έχει θετικά σχόλια από περισσότερο του 90% των πελατών της Air France , οι οποίοι εκτιμούν την ποιότητα του ύπνου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, την οριζόντια θέση και το επιπλέον χώρο για τα πόδια.

Στο αεροσκάφος, οι προσδοκίες των Κινέζων πελατών βρίσκονται στην καρδιά του προϊόντος της Air France. Τα πληρώματα εκπαιδεύονται στον κινεζικό πολιτισμό και υπάρχουν διερμηνείς Κινέζοι στις πτήσεις. Η Air France προσφέρει γεύματα σχεδιασμένα από Κινέζους σεφ και μια μεγάλη ποικιλία από κινέζικες ταινίες ή ταινίες με υπότιτλους στα κινέζικα.
Το Wuhan, ένας προορισμός σε πλήρη οικονομική άνθηση

Με πληθυσμό 9 εκατομμυρίων, το Wuhan είναι μια δυναμική πόλη, ένα εμπορικό, οικονομικό, επιστημονικό και βιομηχανικό (κυρίως αυτοκινήτων) κέντρο, με πολλές διεθνείς εταιρείες. Στο σταυροδρόμι της κεντρικής Κίνας και σε ίση απόσταση από το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Guangzhou, το Wuhan είναι ένας συγκοινωνιακός κόμβος για τις αεροπορικές, σιδηροδρομικές και ακτοπλοϊκές μεταφορές. Επίσης, το Wuhan έχει τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό πανεπιστημίων στην Κίνα, με 1,2 εκατομμύρια φοιτητές.

Η Air France-KLM, ηγετική αεροπορική εταιρία μεταξύ Κίνας και Ευρώπης

Η Air France και η KLM προσφέρουν 92 εβδομαδιαίες πτήσεις που συνδέουν το Παρίσι-Charles de Gaulle και το Schiphol του Άμστερνταμ με 9 προορισμούς στην Ευρύτερη Κίνα: Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Hong-Kong, Beijing, Shanghai, Taipei, Wuhan και Xiamen. Το 2011, η Air France ορίστηκε «Καλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία” από το Gold List Award of China Tourism.

“Η Air France ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που εξυπηρέτησε την ηπειρωτική Κίνα, πριν από 45 χρόνια. Με τη λειτουργία των πρώτων πτήσεων χωρίς ενδιάμεσο σταθμό μεταξύ Wuhan και Ευρώπη, η Εταιρεία προτίθεται να ενισχύσει τη θέση της ως Ευρωπαίος ηγέτης στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών στα εν λόγω δρομολόγια και να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής αυτής. “, Δήλωσε ο Alexandre de Juniac, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Air France.